Ukrainian Ottawa
-
Оплата у Canada Post прямо біля посольства (10 хв пішки)
-
Друзі кому потрібна якась інформація від мене про Оттаву ( готель, меблі і т.д ) Пишіть мені в приват. Всім відповім по можливості
-
Може краще вже всім написати- багато цікавляться
-
Зараз теж саме бачу, скорiш за все, чергові технічні роботи
-
апдейт: сегодня в районе 18:00-19:00 собираемся в 3 Brewers Sparks, отписывайте/лайкайте сообщение кто сможет прийти, посидеть, пообщаться, выпить!
-
Канадські
-
Підкажіть, будь ласка, якщо їдеш потягом (у нашому випадку з Торонто в Отаву) разом з собачкою, то квитки можна купити в день відправлення? Чи можуть не продати квиток, так як на сайті залізниці дивилася, що квиток на собаку треба купувати за 48 годин до відправлення.
-
а вообще такой вопросик ещё есть: у кого сегодня нет планов и кто не против погулять по Оттаве/посидеть в кафе? а то после переезда в Канаду временами бывает ну очень скучно в выходные дни одному пишите в лс, будем знакомиться))
-
и мне пожалуйста!!
-
Аеропорт у Монреалі за 300 метрів від станції Via Rail. У Оттаві від станції через міст знаходиться готель, куди червоний хрест поселяє тих, хто прибув на перший час.
-
Огляд нової квартири в Оттаві за $1,795 на місяць.
-
Всем привет. Прошу вашей помощи,комьюнити🙏 Моя дочь в эту пятницу,послезавтра, будет проходить отбор в арт скул(high school) в Оттаве,район Альта Виста. Ищу человека, который может с 10 до 11 утра побыть переводчиком на прослушивании,тк она плохо знает английский. Увы,родителям,это делать запрещено. Могу оплатить ваш труд. Спасибо Пишите в лс,плиз