Ukrainian Ottawa
-
на жаль, нічого немає в оттаві🥲🥲
-
тому, навряд чи там можна буде скуштувати українського борщу
-
але це буде лише як невеличка кав’ярня
-
чула що десь в оттаві має відкритись кафе «Ukraine»
-
😂😂
-
😂 саме час кооперуватися і відкривати?
-
Доброго дня Скажіть будь-ласка хто проживає в Оттава Можливо хтось бачив Соціальні клуби для куріня марихуани Як можна отримати ліцензію щоб відкрити такий заклад , можливо хтось знає людину яка може проконсультувати у питані про отриманя ліцензії а також відкриття закладу
-
Лакомка, Deli, Stolichni, FreshCo (Robertson Rd)
-
А що це взагалі, допомога фінансова? Що питають , як отримати?
-
Доречі сьогодні отримала лист що допомогу затвердили з 17.04 по 31.05. Ну хоч так. Я дуже вдячна.
-
Це допомога по надзвичайних ситуаціях. Скину вам у пп інформацію для ознайомлення.
-
Вітаю, канадець віддасть робочу мікрохвильову піч. Забирати в Канаті або якщо недалеко то може підвезти. Пишіть в приватне, скину фото та деталі.
-
Вітаю,хто може підказати ,чи можу я повернутись в Польщу з Канади , чи треба рахувати біометрику?
-
Доброго вечора! Розкажіть будь ласка детальніше що мається на увазі. Можливо вже писали про це, але не знайшла у чаті. Я прилетіла 27 березня, нещодавно доотримала всі необхідні документи, зняла житло, навіть сімейного лікаря отримала. Але планую додому в Україну злітати в травні. Наскільки я знаю, то маю сюди повернутися протягом 90 днів. Чи є якісь інші нюанси? Дякую велике за інфо🙏