Ukrainian Ottawa
-
Так, ставлять в паспорт у якому віза
-
Чого Ви шукаєте кругом щось негативне? В коментарях люди хвалять те місце, ресторан працює не один рік, має клієнтів і змогу цінити працю працівників, що у цьому поганого? У мене біля роботи турецький ресторан відкрили, то люди на вулиці стоять , чергу займають. Думаю там у працівників також хороша заробітна плата, тому що щодня(окрім понеділка , у них вихідний) на великому паркінгу немає місця щоб припаркуватись, бо всі хочуть там поїсти і це з обіду і до їх закриття
-
Скоріш за все потрібен досвід, думаю менший досвід, то скажуть давайте меншу зп поки що там на 2-3 місяці. Якщо Ваш досвід підходить, то розкажете чи дали Вам цю роботу і таку зп 😁Бо я не кухар, а перукар, але якби була кухарем , то пішла б і згодилась на менше на перших парах, а потім би себе зарекомендувала і отримала б добре😁
-
Сподіваюсь знайде Ваш чоловік роботу найближчим часом, є таке, що повільно розглядають тут резюме, нажаль
-
Так, в Канаті, живу в Стіттсвіль
-
У когось є пилосмок?
-
Уже знайшла)) дякую!
-
Будь-ласка, поясніть мені хтось🙏 Є кредитка, я витратила з неї трохи менше 30%, як радили, налаштувала автопей, думала, що 8.05 як написано зійде сума з рахунку, а вона ні... Чи це нормально? Чому Amount Due 0? Коли зійдуть гроші і чи не нашкодить все це кредитскор? Дякую
-
Будинок на продаж в Оттаві за $6,750,000 від ріелтора Olga Richer.
-
Ви можете користуватись кредиткою хоч 100500 раз на день. Головне правило щоб у вас не було штрафів кладіть на кредитну карту суму зверху і її витрачайте. От у вас ліміт 1500 то покладіть 1000 зверху і її тратьте. Коли закінчиться покладіть ще 1000. З таким підходом ви просто не зможете піти в мінус і не треба хвилюватись що прийдуть великі штрафи.