Ukrainian Ottawa
-
Нічого не зрозуміло. Як мені пояснювали та повернули. То це одним чеком всю суму. Включили тільки зарплату за 2022 рік, аренду житла, та медкомісію. Інше даже не розглядали і не прийняли.
-
Зверніться з цим питанням до [email protected] може вона допоможе . Це волонтерка майданмаркету. Там багато різних гуртків для дітей. Можливо є і заняття з англійської мови.
-
Тут не додабться посилання, дякуючи налаштуванням. Але на сайті податкової все розписано. Очевидно, раз ви працювали та з вас утримували, то і повернули разом за рік. Більше по доходу приблизно 35 тисяч на рік, вже не буде відшкодувань за деякі витрати. Я НЕ працювала у Канаді, тож, повертається те, що витпачалось як не працюючий резидент.
-
Всім привіт!! Будьласка підкажіть,як і де шукати в Канаді меблі.Тільки приїхали та зняли житло,потрібно все…
-
Як з ними зв’язатися ??Просто забити в Гугл ?!
-
Я писала в різні групи в фб. На Маркетплейсі дивилась розділ Free, а ще є групи в фб "buy nothing" вона іде по районам. Пишете туди пост з тим, що вам потрібно, і якщо в когось щось завалялось , заберете прямо по сусідству. Але матрац ми таки купували новий, бо так захотіли)
-
Дякую !!
-
Компанія House to Home Ottawa - Where we furnish homes for refugee families. Send email to [email protected] introduce yourself. Напишіть їм також, вони допомагають меблями. Магазини Value Willage та Thrift Store.
-
Дуже дякую🤗
-
Дякую!! Не встигаю все читати,знаю від знайомих,що такі групи є,але як знайти 🙄🙈 Звичайно матрац це особисте ,але ж треба багато іншого…
-
Добрий вечір.Продаю матрац і ліжко в б/у стані ( Queen Size) подробиці в приват.
-
Десь я вас бачив👀
-
І я сусідка, якщо що🫣😂