Ukrainian Ottawa
-
Здравствуйте. Кто нибудь будучи уже в Канаде , обращался в визовый центр , чтобы ускорить как то одобрение визы для ребенка ( мама с 2 младшими детьми уже в Канаде ), старший ждёт визу в Европе . Ждать можно бесконечно долго , возможно можно как то ускорить , обратившись в визовый в Канаде. П.С. Мама официально трудоустроена, подписан договор аренды на жилье и т п . Возможно кто то сталкивался с таким вопросом ?
-
Я відправила всі чотири в одному конверті, проплатила за зворотню доставку за один конверт і написала , щоб всі разом прислали. То прислали в двух різних конвертах та щей різними курєрськими службами, по два в конверті, з різницею у 4 дні(вихідні були). Відправляла в Варшаву
-
Мы в Варшаве делали.
-
Дюсельдорф, дитині прийшов на місця пізніше
-
В каком визовом центре?
-
Повезло, мені що платити прийшлось за кожен ще і прийшов другий через місяць
-
Відправляйте дочки паспорт , незважаючи чи є реквест. Додайте своє запрошення до її паспорта. Я так робила і моїм дітям ( двом ) прийшов паспорт з візою.
-
Нам три паспорта пришли в одном конверте.
-
Дякую
-
goo.gl/maps/ZCx5X2pVg1g89RZL6
-
Податкові декларації та реєстрація бізнесу в Канаді. 14 сiчня 2023 проводитиметься безкоштовний вебінар на тему "Подання податкових декларацій та реєстрація бізнесу в Канаді." У програмі семінару: - Форми, необхідні для подання до податкової інспекції з прибуття до Канади. - Податкові декларації. Список документів. - Реєстрація приватних підприємців та корпорацій. Вебінар буде проводитись через платформу Zoom. 14 сiчня 2023 о 6-й вечора (за часом провінції Онтаріо). Реєстрація учасників є обов'язковою. Після заповнення реєстраційної форми ви отримаєте запрошення. forms.gle/oYWnP5inBT3BDxJn9
-
Адресу можна , будь-ласка?
-
Найдите в телеграмм группу «Вождение в Канаде» Там много полезной инфы и контакты инструкторов с положительными отзывами
-
маю на увазі чи є сенс відправляти якщо для дочки ще немає
-
Не чекайте, у вас є 30 днів, щоб відправити паспорт. За цей термін може не встигнути прийти реквест на дитину. Можете подзвонити у центр, куди будете відправляти і спитати, чи приймають дитячі без реквесту. Приймали, але зараз ніби є інформація що не приймають.
-
Як хочете, все одно назад відправляють різними конвертами