Ukrainian Ottawa
-
З божою поміччю)
-
З дітьми може бути інша історія
-
А ми 8годин простояли в черзі і до лікаря не попали( і це називається швидка допомога…
-
Знайомі з 20.00 вечора до 7.00 ранку і теж не попали( А цей жах, як діти сплять прямо на підлозі чекають прийому лікаря,це нормально?? Вибачте,але для мене ні
-
Не знаю це реклама чи ні) Але думаю можу написати. Є підробіток/робота для чоловіків. Потрібно 3-4 особи. Бажано один з водійським посвідченням g2 g full. Якщо комусь буде цікаво напишіть мені в приват. Розкажу за деталі. Всім вдалого недільного вечора)
-
Всім привіт ☺️ Я Ольга. Я сертифікований майстер з ламінування вій ☺️ Дівчата, запрошую до себе на ламінування вій і ви відразу закохаєтеся в цю процедуру 🫶🏻 Зараз я проводжу акцію, яка вас приємно здивує 😉 Прайс на вії: 🔹ламінування + фарбування 50 $ (-15%) 🔹ламінування + фарбування + ботокс (щастя для вій) 60 $ (-20%) ▫️Працюю швидко (1.5 години максимум)👁️🗨️ ▫️Ламінування вій продукцію InLei🔥 Приймаю за адресою: Gatineau,Plato Хочеш неймовірні вії, тоді чекаю на Direct повідомлений 💐
-
Привіт! Мій кум знайшов роботу в ІТ в канадській компанії до приїзду в Канаду. Йому навіть оплатили переїзд і перший місяць проживання.
-
Я точно не скажу, знаю, що займаються бізнес аналізом з використанням PowerBI