Ukrainian Ottawa
-
Update: Довідка про несудимість з Українського посольства в Оттаві за інструкцією на їх сайті (замовний лист поштою). Весь процес зайняв два тижні, 50-70 доларів (збір та доставка), прислали довідку английською підписану Українським консулом в Оттаві.
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
Всім привіт! Мене звати Саша) Я та моя команда займаємося просуванням різних видів бізнесу через таргетову рекламу у Фейсбук, Інстаграм та сайти. Надаємо послуги як сугубо по таргету так і комплексну роботу таргет+смм. Проводимо аналіз ЦА та вашого профілю. Розробляємо стратегію запуска реклами та масштабування. Запускаємо рекламу на цільові аудиторії в залежності від ніші по ключовим словам, вік, стать, геолокація і т.п Аналізи, статистики та надаємо звіти щотижня. Також проводимо навчання для маломаржинальних ніш, щоб ви змогли самі запускати на себе правильну та ефективну рекламу ) Більше інформації в особисті)
-
В CUIAS вже дзвонили? Вам відмовили в готелі?
-
Доброго дня шукаємо кімнату м. Оттава ;приїзд 28.09 Торонто. Подружжя і кішка. 30.06 йду на співбесіду до роботодавця.
-
Ще не дзвонили , але писали їм на електронку, та достали відповідь, що це тяжке питання і треба розглядати на місці в Аеропорті.
-
У нас лендлорд здає помісячно, можу у пп кинути посилання на його об'яву на маркетплейсі
-
Так будь ласка, буду дуже вдячний.
-
+380665512373 Павло
-
‼️Триває набір підлітків та дорослих!‼️ Репетитор англійської мови для людей з різними рівнями. 📌На заняттях ми: -тренуємо розуміння на слух -робимо розбір граматики з легкими прикладами -практикуємо розмовну Англійську мову 📌Провожу заняття онлайн (у програмі Zoom) За всіми деталями звертайтесь в особисті повідомлення 😌
-
Огляд будинку біля Оттави, за Канатою, за $3,000 на місяць від ріелтора Olga Richer
-
І мені, якщо можна💗