Ukrainian Ottawa
-
Можна пройти оцінку знань мови у Language Assessment and Referral Centre від YMCA на 240 Catherine Street, Suite 308. Після цього отримаєте можливість записатись на безкоштовні курси у співпраці з YMCA. Але самі курси почнуться не раніше осені
-
Перевізники - Flixbus, Red Arrow. Поїздом буде трохи дорожче. Наче по студентському квитку і за віком (здається молодше 12 років) можуть бути знижки.
-
Сподіваюсь, що це віддалена робота з розміщення реклами на Facebook? Тому що це єдине, в чому я добре розбираюсь
-
Доброго ранку! Таке запитання, у когось виникала така проблема?Потрібно зробити переказ на приват картку з банківської СІВС, я прикріпила у додатку картку банку СІВС, но переказ відхілано так, як картка не пройшла перевірку, проблема у банку СІВС як я розумію, він не пропускає переказ, підкажіть будь ласка, це питання можна вірішати у додатку СІВС якось, чи треба їхати у самій банк?
-
А MoneyGram зараз в Україні не працює? Чи отримувачі не дуже розбираються в Приват24 і не зможуть собі зарахувати платіж на карту?
-
-
Доброго дня! Турагентство хтось може порекомендувати?! Дякую
-
Спасибо большое 🙏🏼
-
CIBC Global money transfer не вийде - на сайті у них Україна відсутня у списку отримувачів.
-
Надсилайте через Pay Send
-
Привет, знаю место где учат бесплатно английскому онлайн, там круто, можно разговорный поставить очень быстро, кому интересно, пишите в личку.
-
Фінансувати рашу? Це точно не для українців
-
Привет всем (Вітаю шановні ) меня зовут Дмитрий я из Украины , город Одесса хотел бы поинтерисоватся может кто может помочь или подсказать . Я прибыл в Оттаву в августе прошлого года , сейчас пытаюсь найти контакты или способы поехать в иную провинцию где проще с получением PR и работой для заработка . Я не преследую комфортные условия или жизнь непосредственно в каком то конкретном городе . Физически полностью здоров , проблем со здоровьем не имею . Есть права и канадские сертификаты на первую помощь , работа на высоте и управлением zoomb , Scissor lift . Занимаюсь рубкой леса , высотные работы , крыши , бетонные работы , укладка асфальта , строительство деревянных домов и конструкций Так же есть большой опыт в управлении : погрузчик манипулятор экскаватор Bobcat . Всегда рад учится и повышать навыки Буду очень благодарен за помощь в любом виде .