Ukrainian Ottawa
-
Ви маєте на увазі що в автобусі достатньо прикласти телефон з підтримкою NFC запустивши Presto app та увімкнувши NFC замість прикладання пластику?
-
я не знаю, чи це працює на всіх автобусах зараз. Сам не можу перевірити, бо ще катаюсь на безкоштовному проїзному від католицького центру для імігрантів. Але так, і сайт OC Transpo (оттавський перевізник) і сайт Presto (система платежів) пишуть про таку можливість. Більш того наче зараз тестується система оплати і банківськими картками прфмо в автобусах, яку можуть запустити на все місто пізніше в цьому році.
-
Оплата картками було б добре. В Україні в моєму рідному місті вже кілька років у тролейбусах можна розраховуватись навівши камеру смартфона в Приват24 на QR код в салоні тролейбусу
-
Віддам стіл, безкоштовно
-
Перші 2 тижні заселять в готель, за цей час можна зняти кімнату Пошукайте в фейсбуці групи за словами “rent Ottawa, apartments in Ottawa, roommates”. Там інші кидають обʼяви, а також можна свою залишити)
-
Ще трохи інформації. Ми з дочкою подали документи на пільгові проїзні (подаєте аба декларацію або виписку з банку). В Рідо-центрі на верхньому поверсі. Дочка користується постійно, тому купує проїзний на місяць. $58,25 і безлімітний проїзд. Я користуюся іноді, тому кладу якусь суму на карту і при зчитуванні у мене списує 1,50 чи 1,75 не дуже пам'ятаю. Якщо ви сіли в перший транспорт, заплатили за проїзд, то починається відлік часу і у вас є 90 хвилин, протягом яких ви можете змінювати транспорт, не забуваючи в новому транспорті прикладати картку. Гроші списуватись не будуть.
-
Дякую)
-
Дякую.
-
Вы работали с несколькими агентами одновременно. Зачем вводить публику в заблуждение!!!
-
Ольга Ричер профессиональный риэлтор в Оттаве и не работает с клиентами которые предоставляют недостоверную информацию.