Ukrainian Ottawa
-
Тут собак любят) но все равно тяжко будет)
-
Мы там сами нашли напрямую, не через риэлтора)
-
Поищите в фб и kijiji сайт)
-
Сами в такой же ситуации были😁 Я про то, что все возможно) главное, не отчаиваться и лучше искать дом с участком😁
-
Так, я це чудово розумію. Але вони частина нашої родини... проблем було більше ніж достатньо в дорозі з ними.. прийшлось купувати квитки різними літаками, про документи я взагалі мовчу. Але просто відмовитись від друзів ми не могли. Тому шукаємо вихід. Дякую за пораду!
-
Мы с мужем тоже получили на себя, долго не могли получить детские визы, отправили в кризис форму наши визы и перевод свидетельства на английский и через 2 недели пришел запрос. Знакомая без мужа тоже долго не получала визу на ребенка, отправила перевод свидетельства и разрешение на вывоз за границу от отца ребенка, тоже переведенное на английский и свою визу и получили запрос через месяц.
-
Спробуйте через Minto. Вони і до українців привітні, і як мінімум у моєму будинку усі з псами, та ще великими
-
Доброго дня хтось знає чи в Оттаві україномовні перукарі ?
-
Запрошуємо до участі у вебінарі від OCCSC та OCISO. Цей вебінар допоможе зрозуміти, як евалюація диплому відбувається в Канаді, які організації проводять евалюацію та веріфікацію та як підготуватися до цього процесу. Реєстрація: [email protected]