Ukrainian Ottawa
-
🇺🇦 Ukrainian USA & Canada - найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡️ дошку оголошень; ➡️ спілкування зі співвітчизниками; ➡️ корисні знайомства; ➡️ роботу та житло. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Ми вже об'єднали українців США, Канади в таких Телеграм чатах: New York Philadelphia Miami Chicago Los Angeles Washington Boston Atlanta San Francisco Portland Seattle Dallas Houston Las Vegas Sacramento Denver Phoenix Detroit Indianapolis Vancouver Toronto Montreal Ottawa Calgary Edmonton Saskatoon Winnipeg Quebec Ukrainian Truck Drivers Ukrainian Business Forum Ukrainian US: Site, Instagram, Telegram, Facebook.
-
Добрий вечір. Можу порадити репетиторів англійської 🇨🇦 в школі розмовної англійської StarTalk @ startalk_english_school
-
Бувають здають ті хто їдуть тимчасово, або як писали вище takeover - коли комусь треба виїхати і шукають замість себе когось, з потенційною можливістю продовження потім. В групах з українцям інколи проскакують такі стенди по 4-6 місяців, буквально на днях бачив доречі
-
Я робив вкінці березня, вони загубили його, потім переплутали телефон, адресу, email - і тільки от прийшов новий. На днях телефонував в іміграційну спитати за новий перміт для інших людей, сказали що зараз середній час 183 дні, тому є вірогідність що будуть робити довго, не знаю на скільки ця цифра реальна, але це те що сказали в імміграційній.
-
Assalamualaikum, happy new month
-
ребята, всем привет! кто живёт в Оттаве, Каната какие волк ин клиник посоветуете?