Ukrainian Ottawa
-
-
Доброї ночі Я живу в Оттаві та шукаю з ким я могла б знімати квартиру або хоть може шукає собі сусідку по кімнаті Дуже потрібно знайти кімнату в Оттаві та якщо у когось є пропозиції ? Буду дуже Рада !!!! Я спокійна, працюю та люлю підтримувати чистоту в домі. Дякую за увагу ! Всіх Благ вам дорогі друзі
-
The PR program to be launched in October 23, 2023 allows Temporary ukrainian residents under cuaet program to get their permanent residence, did I get it right ?
-
Hello guys
-
yes, under certain conditions which we're to find out this fall
-
So it's not open for all temporary residency holders
-
Українці працюють тільки по передоплаті. Вранці гроші, ввечері публікації😂😂😂
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Опублікувати роботу в Інтернеті, яка заробить 1400 доларів США за два тижні, опублікувавши фотографії моєї нерухомості на своїй сторінці у Facebook та на інших сайтах оренди та відповівши на chat_Dm, якщо це цікаво
-
🎙 💪 Конференція 02 серпня 2023 Ознайомлення з банківською системою Канади / Introduction to Banking in Canada🇨🇦 🌐 НЕ ПРОПУСТІТЬ ‼️ Актуальні питання 👇 ✔️Де можна відкрити рахунки ; ✔️В чому різниця між банками і кредитними спілками ; ✔️ Де надійніше робити депозити ; ✔️Трохи про UCU і як ми допомагаємо новоприбулим ; ✔️ Дебетові і кредитні картки ; ✔️ Чеки, віртуальні послуги, кредити для новоприбулих.
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Опублікувати роботу в Інтернеті, яка заробить 1400 доларів США за два тижні, опублікувавши фотографії моєї нерухомості на своїй сторінці у Facebook та на інших сайтах оренди та відповівши на chat_Dm, якщо це цікаво
-
Завжди цим користуюсь, дуже зручний і доволі гарно рахує Точно ви не дізнаєтесь, бо багато умов, але якщо взагалі подивитись скільки податків з якої суми в якій провінції то раджу цей портал www (крапка)wealthsimple (крапка) com/en-ca/tool/tax-calculator