Ukrainian Ottawa
-
Моя думка що канадці ,не знаю з чим це зв'язано, можливо з тим що до якогось моменту тут жили native і вони поклонялися ідолам,потім британці,хоть і християни,але все частіше бачу атеїстів серед них ,а ми, українці все ж більше релігійні тому мабуть ми в вибираємо католицьку школу де має бути вірне вівченя сім'ї, а не те, що зараз нав'язують в public school 🤷♀
-
Привіт! Мене звати Лєра😊 Я хотіла б запропонувати вам свої послуги як SMM-фахівця. Я можу допомогти вам підвищити видимість вашого бренду, залучити більше аудиторії та розробити ефективні стратегії. Якщо вам потрібна допомога з керуванням соціальними медіа-платформами, створенням контенту чи аналітикою, звертайтесь до мене. Рада допомогти вам досягти ваших цілей в онлайн-просуванні. За більш детальною інформацією пишіть в особисті ❤️
-
⚠️❗️ Заробляйте за реєстрацію ❗️⚠️ 📌 ➡️Швидкі гроші 💰✅ ➡️Швидко зареєструватися ✅ ➡️Zencom ➡️Мудро ➡️Підсумок ➡️Біти ✔️Швидко оплачує реєстрації 🌐 ✔️Банківська карта - 15-20 хвилин📌 ✔️Крипто USDT - 🌐 20-30 хвилин ✅ ◀️Я куплю телефон з обліковим записом Revolut◀️ Або зареєструйте Revolut на офісному телефоні ✅ Можлива зустріч у Варшаві. ✅ Графік роботи 🇮🇩 Час офлайн роботи в офісі - 08:30 - 16:30 7/5 🕣-🕟 Час онлайн роботи офісу - 00:00 - 24:00 7/7 🕧-🕧 🆘ПОПЕРЕДЖЕННЯ🆘 тільки насправді @Pracownic ✅
-
Там нужно было купить входной билет на сайте фестиваля(продажа закрылась 30.08 в 24.00),но вчера я видела при входе тоже типа касс и везде них стояли люди,возможно покупали браслеты для катания(типа как у нас лунапарк приезжал),а может и билет на один день.Шаров к сожалению не дождалась,т.к.выходной и последний автобус был,но может их и не было из-за ветра
-
⚠️❗️ Заробляйте за реєстрацію ❗️⚠️ 📌 ➡️Швидкі гроші 💰✅ ➡️Швидко зареєструватися ✅ ➡️Zencom ➡️Мудро ➡️Підсумок ➡️Біти ✔️Швидко оплачує реєстрації 🌐 ✔️Банківська карта - 15-20 хвилин📌 ✔️Крипто USDT - 🌐 20-30 хвилин ✅ ◀️Я куплю телефон з обліковим записом Revolut◀️ Або зареєструйте Revolut на офісному телефоні ✅ Можлива зустріч у Варшаві. ✅ Графік роботи 🇮🇩 Час офлайн роботи в офісі - 08:30 - 16:30 7/5 🕣-🕟 Час онлайн роботи офісу - 00:00 - 24:00 7/7 🕧-🕧 🆘ПОПЕРЕДЖЕННЯ🆘 тільки насправді @Pracownic ✅
-
Привіт, якщо вас цікавить робота на неповний робочий день або повний робочий день, надішліть повідомлення в дм, зараз я найму.
-
🇨🇦📚 Реєстрація на Курси Буккіпінгу Якщо ви у Канаді та не можете знайти роботу, або набридло працювати на своїй роботі за копійки. Або ви плануєте приїхати в Канаду та не хочете працювати в продажах/клінінгу/будівництві, ця професія для вас! Чому це класно: 1. Професія буккіпера в Канаді не потребує стандартного навчання з дипломом. Достатньо курсів. 2. Ця професія проходить по NOC для подачі на PR (NOC Code 12200) 3. Зовсім скоро розпочнеться податковий сезон і на ринку праці знову зросте попит на буккіперів! 4. Ніякого досвіду не потрібно! Ніяких математичних знань. Усі можуть навчатись з будь-якої точки світу! Навчання триватиме онлайн 2 місяці з унікальним бонусом! Ви зможете вписати цей досвід до свого резюме як робочий досвід з Канади, вам нададуть рекомендаційний лист від нашої фірми і ваш куратор буде вашою reference person – такого немає на жодних інших курсах! Зараз діє акційна ціна всього $100❗️ Не впустіть свій шанс! Реєструйтесь на сайті. Посилання на сайт в Приватні Повідомлення
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Дякую
-
Теж саме мені розповідала канадійська викладачка з католік скул боард про краще фінансування і оснащення католицьких школ