Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер карты: 4149511028568871 Evgeny Klimenkov PayPal [email protected] Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння
-
Привіт, шукаю кімнату в оренду в Оттаві, можливо хтось знає або ж в когось доступна. Дякую
-
Огляд квартири в центрі Оттави за $2,400 на місяць від ріелтора Olga Richer (613)265-2354
-
Шукаю людину, яка їде з України в Канаду. Треба перевезти маленьку коробочку ліків. Буду вдячна
-
Склалася дуже неприємна ситуація в моїй сім'ї. Всіх небайдужих прошу перейти за посиланням, яке знаходиться в профілі в описі. Дякую за увагу🙏🇺🇦 Реквізити: 4149500018190382 UA293808050000000262019408078 Mazur Anastasia PayPal [email protected]
-
Кто может подкинуть до Торонто (Scarborough) в субботу утром 1 человека? Не бесплатно естественно. Пишите в лс
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Подскажите, пожалуйста те, кто обращался в Посольство Украины в Оттаве за оформлением документов. Меня интересует электронная очередь. Получилось ли у вас без проблем поймать слот? Я уже теряю надежду, так как каждый раз при заполнении информации, то имя не нравится, то имейл, хотя ошибок нет. Выбираю дату , время всё ок. Перехожу ко второму шагу, заполняю информацию на украинском языке возникают проблемы, обязательно какое - нибудь поле выделяет красным, хотя ошибок нет! Возвращает назад, снова дата, время... Тем временем дата уже не доступна 😡
-
Привет всем. Меня зовут Юлия, Я мастер по наращиванию ресниц,ламинирование бровей и ресниц.Антицелюлитный Ручной массаж.Работаю больше года в Оттаве.Для Украинок делаю хорошие скидки так как сама знаю что эти услуги нам здесь не по карману.Буду рада видеть вас в моем салоне.🤗
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂