Ukrainian Ottawa
-
Багато хто робить медичні тести для імміграції, можна пошукати на сайтах клінік, найближчих до вас. Але досить часто люди робили на 1935 Bank Street, Ottawa, ON K1V 8A3 CA Для дорослого тести коштує 260 долл., для дитини - 150. Але для українців з CUAET діяла ціна 150-175. Не знаю, чи це актуально після 15 липня. Дорослі знають кров, роблять флюорографію та проходять загальне опитування щодо стану здоров'я. У дітей до 14 років кров не беруть.
-
Зрозуміла. Дякую за відповідь
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
‼️ Даю цікаві та корисні уроки дітям з розробки додатків, ігор, анімації та сайтів‼️ Дитина отримає необхідні навички та зможе застосовувати їх. Також поділюся безкоштовним навчанням за програмами на основі штучного інтелекту. Хто хоче, пишіть, все відправлю👌🏻
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Идите к нотариусу , тут есть прекрасный нотариус , украинка
-
(613) 238-8006 Юлія нотаріус
-
Ми чекали у черзі 1 год. 40 та хвилин десь 15-20 поки офіцер зробить документи. Далі, якщо попадете на робочі години, то ще й там зробите сін номер.
-
-
JOB ALERT 🚨JOB ALERT 🚨🚨 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Position available ADMINISTRATIVE ASSISTANT. DATA ENTRY. CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $40/55 per hour weekly($700) Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . For more information You can contact us via WhatsApp +44 7781 601285 Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
Кому потрібно, скину в приватні посилання на магазин де я замовляю cтіки до Айкос , там також є до ГЛО та цигaрки .
-
Айхама радили ще
-
Привіт🤗 якщо шукаєте репетитора з розмовної англійської для себе чи дитини, буду рада допомогти
-
Це тільки, якщо Оттава - перша точка приземлення в Канаді. Якщо людина прилітає спочатку до Торонто, то документи треба оформити там.