Ukrainian Ottawa
-
я бы тоже от такого не отказался
-
а що отримали натомість?
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля 👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Не зовсім так,якщо не попередити можуть виникнути проблеми. В мене були проблеми коли я робила новий паспорт дитині і не попередила що продовжений паспорт хочу залишити бо там віза, то консул довго не хотів йти на поступки🤦♀ ледве вмовила щоб не забирали старий і не анулювали його в системі .
-
Ласкаво прошу до мого затишного кабінету! 🌸 Тут ви поринете у світ релаксації та турботи про вашу красу. У мене для вас безліч чарівних процедур: ✨ Різноманітні види масажу для розслаблення та оздоровлення. 🌱 Обгортання, які подарують вашій шкірі ніжність та зволоження. 🌟 Процедури для обличчя, які повернуть їй свіжість та сяйво. Я приділяю особливу увагу кожному клієнту, створюючи індивідуальний підхід до ваших потреб. На вас чекає завжди тепла кушетка, приємна музика та затишна атмосфера, щоб ви могли повністю розслабитись. Приходьте, і даруйте собі моменти турботи і догляду, на які так заслуговуєте. Чекаю на вас з нетерпінням! 🌹 Моя локація Barrhaven
-
Подякував )