Ukrainian Ottawa
-
це 220% скам
-
там не точка, а символ с пробелом
-
В Канаді більшість схем через смс і дзвінки робиться
-
но есть подозрения на скам потому что ссылка странная
-
не странное. В мене вся родина щонайменше раз на тиждень "отримує" посилки то з амазону, то USPS. А то мобільний оператор закриває нам рахунки.
-
я вообще ничего не указывал) неделю назад человек со Львова отправил посылку и я вчера получил это сообщение
-
сподіваюсь ви фінансової інформації не вказували
-
ну очень странное совпадение в таком случае
-
перехожу по ссылке - просит в форме штат указать а я без понятия))
-
блін, так це спам
-
мне вот такое сообщение пришло вчера
-
я впевнений, що по посиланню з вашої смски нічого такого не буде (але від гріха подалі, її взагалі відкривати не треба)
-
зверніть увагу usps, а не uspspsk. Окрім того, задіяний https протокол - біля адреси є замочок, клацнувши на який можна побачити на кого оформлений сертифікат безпеки
-
и вы тоже в ожидании посылки с Украины?
-
да, я понимаю, я в ожидании получить её через несколько недель, а тут приходит смс что она где-то щас на складе сша
-
спасибо большое всем)
-
ааа тогда ясно
-
Треба знайти тренінг, та через додаток Укрпошту слідкувати за посилкою. Але Якшо пройшов лише тиждень, то вона ще навіть не дійшла до Канади. Я вже 4 рази зі Львова відправляла посилки, строк до 3 тижнів
-
Точно спам. Я також чекала на помилку, але з Китаю. І прийшла смс на телефон з картинкою і логотипом Canada Post і також писали, що не можуть знайти мою адресу, щоб доставити посилку, треба перейти на сайт і щось там змінити. Але знайшла в інтернеті, що це вже давно такий "розводняк" тут відбувається. І пошта канали не розсилає повідомлення. А згодом і моя посилка вдало прибула.