Ukrainian Ottawa
-
-
РОБОТА ЗАРАЗ!!! Робота з обслуговування клієнтів!!! Потрібні персональні помічники, адміністратори Clark Payroll, які будуть частиною наших всесвітніх агентів з питань житла, ця робота в сфері нерухомості широко прийнята в усьому світі,
-
Я шукаю особистого онлайн-помічника, який може розміщувати оголошення на сайтах оренди, робота нянею @ Ця робота є гнучкою, ви можете заробити 500 доларів окремо, якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь! зв’яжіться зі мною для отримання додаткової інформації, дякую ☺️💯
-
привіт! порадьте інструктора з водіння. дякую!
-
Якщо у вас нема акаунта в їх мобільному додатку (або на сайті), або будь-яких документів, що вам дали під час оформлення, то навряд чи ви зможете знайти дані цієї посилки
-
Всім привіт! Маю труднощі із заповненням форм на подовження дитині перебування у Канаді (нарешті отримали новий паспорт, тепер намагаюсь подовжити visitor records). Якщо в когось все вдалося, будь ласка, напишіть мені! Є пару питань, які зовсім не розумію, як правильно зробити. Заздалегідь дякую!
-
Веду безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички😊 Усі посилання можна отримати у мене. Звертайтесь👌
-
Всім привіт, приїжджаю в Оттаву, шукаю співмешканку серед українок з грудня місяця, можливо хтось має кімнату на підселення або хотів би разом знімати квартиру, відгукніться🥹🙏🏻
-
Привіт 🤗 запрошую на шугарінг. Знаходжусь 440 Gloucester. Гладка шкіра без щоденного гоління та роздратування, довго – це реально. ✅ Ідеальне бікіні і не тільки. ⛔️Без синців та обломів волосся. 1.10.23 діє акція!! Зроби одну зону інша 50% знижка!!
-
Вітаю! Цікавить питання на рахунок моєї спеціальності. Я годинниковий майстер, чи зможу я знайти роботу у такій сфері обслуговування? Дякую!
-
Принаймні годинникові майстерні тут є :)
-
Всім привіт! Таке питання. Може є хтось, хто їздить на машині рано на роботу з Ніпіна до Канати? Як ви всі знаєте автобуси тут ходять супер «вчасно», а в мене дуже далекий шлях на роботу. Тому, якщо ви чи ваші знайомі їздять в канату (орієнтир магазин Cabela’s) з Ніпіну (перехрестя Woodroffe/Medhurst) але підійде і Bayshore i Lincoln filed на 7-7.30 am та повертаються о 4-4.30 pm. Дайте мені знати, буде дуже вдячна. За бензин можемо платити навпіл чи на ваших умовах. Дякую 😊
-
Шукаю персонального онлайн помічника, який може розміщувати оголошення на сайтах оренди, працювати нянею @ Ця робота є гнучкою, ви можете заробити 500 доларів окремо, якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь! зв’яжіться зі мною для отримання додаткової інформації, дякую ☺️💯
-
Если не найдёшь пиши мне