Ukrainian Ottawa
-
❤️ Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
UkrainianOttawaHelp
-
Весь адміністративний колектив групи приносить вибачення за несвоєчасне реагування. Канал був зламаний без можливості поновлення доступу. Раді продовжити намагатися на благо України, і, Українців, у новій групі за посиланням:
-
Терміново дуже прошу Вашої допомоги 🙏🙏 Допоможіть моїй донечці, Вероничці їй 4 роки вона снародження хворіє епілепсії, синдром драве. Зараз ми в лікарні в Киеві. Пневмонія дала осложнение , робили КТ легень дуже погано. Легені не працюють в повній мірі ,дуже критичний стан . Прошу всіх небайдужих допомоги. Хто скіки зможе . Картка 5167619610207289 Всім дякую🙏
-
На даний момент я працюю в компанії CONDUENT як клерк з обробки даних з дому, мій офіс шукає лише кілька людей, які бажають працювати віддалено/з дому. Мої основні обов’язки полягають у введенні інформації про пацієнтів і клієнтів у системи компанії. Це може бути неповний або повний робочий день, а погодинна оплата становить 30 доларів США. Ця робота є гнучкою і її можна виконувати також у вихідні дні. Найкраще для молодих мам, пенсіонерів або будь-кого, хто є інвалідом або взагалі хоче працювати вдома. Якщо хтось зацікавлений, надішліть мені пряме повідомлення, щоб я міг підказати вам, як подати заявку.u
-
Терміново дуже прошу Вашої допомоги 🙏🙏 Допоможіть моїй донечці, Вероничці їй 4 роки вона снародження хворіє епілепсії, синдром драве. Зараз ми в лікарні в Киеві. Пневмонія дала осложнение , робили КТ легень дуже погано. Легені не працюють в повній мірі ,дуже критичний стан . Прошу всіх небайдужих допомоги. Хто скіки зможе . Картка 5167619610207289 Всім дякую🙏
-
❤️ Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Терміново дуже прошу Вашої допомоги 🙏🙏 Допоможіть моїй донечці, Вероничці їй 4 роки вона снародження хворіє епілепсії, синдром драве. Зараз ми в лікарні в Киеві. Пневмонія дала осложнение , робили КТ легень дуже погано. Легені не працюють в повній мірі ,дуже критичний стан . Прошу всіх небайдужих допомоги. Хто скіки зможе . Картка 516--7619-61020--7289 Всім дякую🙏
-
Знайомий віддає б/у матрац King size , стан нормальний . Самовивіз Tweedsmuir ave . Пишіть в особисті мені
-
Провожу бесплатный вводный онлайн-урок для детей по созданию мини-сайтов, игр, анимации с нуля. Ребёнок проведёт время с пользой, а также получит ссылку на бесплатный курс по нейросетям и сможет сделать крутые проекты🙂 Кому отправить ссылки?) Пишите мне в лс😊
-
Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
I've got some exciting news. I've come across a legit investment platform that's actually paying off. Want to jump on board? We can make some serious gains together! cutt.ly/RwErk3UG