Ukrainian Ottawa
-
Я ріелтор, а також приватний власник в America Homes Організація шукає працівників, які допоможуть мені розмістити оголошення про оренду моїх будинків/квартир, це одноразова робота з дому, робота з понеділка по п’ятницю 1-2 години на день, досвід роботи не потрібен. (Підлітки та дорослі) Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Оплата становитиме 600 доларів на тиждень
-
Дівчата, кому потрібно віддаю безкоштовно, крутий зимовий комбез та чобітки в гарному стані)
-
Чобітки 3 розмір
-
Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Карта монобанку. 4441111138110758 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
так возьмите больший пакет у самого Fido
-
Привет всем, подскажите как поступить брал мобильный оператор в аэропорту (фидо) и сейчас перестало хватать интернета, не дотягиваю с этим лимитом до конца месяца (10гб) а платить за 1гб 20 баксов, ну как то перебор я бы поменял на другой оператор, но хотелось бы сохранить номер (так как везде уже зарегестрировал его)
-
Ви можете перейти зі своїм номером до іншого оператора
-
Не помню точно деталей, но там было какое-то ограничение в первые 30 дней (по-моему как раз нельзя было взять новый телефон, только поменять тариф). В моем кабинете замена телефона - optional, т.е. можно просто сменить тариф. Если не очень получается, то можно сходить в магазин к оператору