Ukrainian Ottawa
-
CHRISTMAS PROMOTIONS is coming !!! Our company need urgently 10 staff for new movie trailers rating projects ## Weekly wage: $400 up to $600/per week Note ; Weekly bonus !! (Selling rate of 15% ) Promotion times ; 12to Christmas day !!## !!!!! Get Christmas promotions with special offers !!!!!
-
How to earn more profit within hours and days value-catalyst.uk
-
Добрий день. Паспорти везу особисто у Варшаву з Тернополя. (У Тернопіль відправляйте Новою Поштою) Не користуюся поштою чи послугами кур’єра. Особисто подаю у візовий центр і забираю особисто. Доставка та забирання (все разом) одного паспорта: Мої послуги: 1200 грн + 155,5 злотих (1400грн) візовий збір у Варшаві. (ввели з 01.10) Разом у гривнях: 2600 грн.
-
I have contacted you all regarding an investment opportunity in the cryptocurrency mining industry that I have been involved in for more than 9 months, safe and secured mining projects that earn you 50% return on investment within 12 hours of mining, 100% security is guaranteed. Returns, we'll go ahead and get more details if you don't mind my explanations value-catalyst.uk
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍.
-
привет! Есть немного всякой кухонной утвари для тех, кто недавно приехал и ещё не обзавелся самим (кружки, стаканы, тарелки, миски, тостер, ложки, вилки и так далее). Есть немного игрушек и книжек на английском для детей 3-7 лет. Гладильная доска, старенькая, но вполне функциональная. Шторы IKEA. Без креплений 2 сета Самовывоз. Тяжелое, лучше приезжать на машине.
-
В мене таке було, що коли я свого телефона не погодував він такий відмовився працювати. Каже: не хочу й все. Карту не хотів бачити, застосунки не хотів відкривати, фоточки відмовлявся робити і показувати. Я його нагодував, помив, попарив, дав 50 грамів, положив спати. Наступного ранку все як рукою зняло. Таке в мене було уві сні. Але в вас мабуть інша історія і вам треба до сервісу разом з телефоном.
-
Змінили телефон
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🌸 Мeдикамeнти, cигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Карта монобанку. 4441111138110758 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
💼Може трохи не за темою групи але хто хоче єб***русню і ще гроші за це заробити? Запрошуємо тебе приєднатися до нашої команди!🤝 ✅ Повністю онлайн робота, яку можна виконувати за допомогою телефону або ноутбука. ✅ Усі навчальні матеріали надаються абсолютно безкоштовно, без витрат з твого боку! ✅ Гнучкий графік роботи - працюй, коли тобі зручно! ✅ Чіткі щоденні виплати в будь-яку криптовалюту, і у нас великий акцент на анонімність! ✅ Робота повязна з скамом русні і тих країн які підтримують росію. ✅ Направлення нашої групи: Криптовалюта ( SPOT торгівля, Staking ), Гарант Угоди ( Покупка/Продаж будь яких електроних товарів, Фріланс ). Хоча ми не так давно на ринку, тобі випала можливість увійти до перших рядів нашої команди!🏆 Напиши мені в особисте повідомлення✉️ P.S. Приймаємо виключно українців. Слава Україні!🇺🇦