Ukrainian Ottawa
-
Привіт👋 Вчиш англійську,але нічого не виходить? Тобі сюди!) Я пропоную ефективне і цікаве вивчення англійської. Говоримо з перших уроків🗣️ Як виглядає навчання?🤔 -Усі уроки проходять онлайн -Заняття 2-3рази на тиждень по годині -Вчимось в міні групах до трьох людей -Відбір до груп по рівню Став + у відповідь на це повідомленням щоб записатись на безкоштовний організаційний урок де я перевірю твій рівень англійської ⬇️
-
Віддам. Забирати у Стітсвіл
-
Добрий день. Мене звуть Євгенія. Я, чоловік та донька 2,5 років переїзжаємо до Оттави. Квитки на 28.12.23. Шукаємо житло, нам необхідно 3 кімнати плюс вітальня. В пріорітеті район Каната. Можливо хтось переїзжає скоро і може щось порекомендувати.
-
Візьміть ріелтора. Мені так заздалегідь Ольга Річер в канаті знайшла
-
А можна контакт на неї?
-
Home Brokerage пропонує недорогі квартири в грудні та січні
-
РАБОТА В КИНОПРОИЗВОДСТВЕННОЙ КОМПАНИИ!!! Я не знаю, нужна ли вам работа на полный или неполный рабочий день. Это 35 долларов в час. Должность: Служба ввода данных о фильмах и продажи билетов. Обучение: 1-3 дня. Оплата: Еженедельно, а также ежедневно Опыт: Нет Часы работы: Наслаждайтесь гибким графиком Требование: базовый английский, простой язык и умение следовать указаниям. Местоположение: Калифорния, Калифорния (возможна работа также удаленно) Предлагаемые льготы: медицина, стоматология и зрение. НАПИШИТЕ МНЕ ДЛЯ ПОЛНОЙ ПОДРОБНОСТИ.
-
Добридень. перездаємо наш прекрасний будинок у Stittvileli 2500 3 кімнати та вітальня з кухнею. з 1.02, але є можливість заїхати раніше. чудовий господар будинку. за всіма подробицями пишіть особисті повідомлення. гарного дня
-
Привіт. Питання до тих, хто нещодавно прилетів до Канади та при оформленні візи не поставив галочку на попереднє схвалення work permit. В аеропорту видають work permit?
-
Привіт! Може хтось хоче поїхать на цю новорічну ферму на вихідних і у вас є машина і ви можете взяти з собою 2-3 дівчини ? Вхід 23$, просто автобус основний туди на вихдіних не ходить. Якщо є такі бажаючі, дайте знати Saunders Farm Там дід мороз Ельфи Їжа Різні забави Подивіться на сайті, адже сюда не дає вставити силку
-
Напишіть ще потенційним попутникам з якого ви району, щоб могли продумати маршрут. Ідея- клас!
-
очень очень понравился старый центр мне напомнил мой родной Львов
-
Порт та набережна, можно навіть на корабліку покататися. Біодом і планетарій, якби не зима, то ще ботанічний сад. Собор Нотр Дам де Монреаль. Музей історії та архітектури, там навіть україномовні екскурсії є, пані Галина проводить, але бажаючих багато, є лист очікування. Взагалі, довго писати)