Ukrainian Calgary
-
Здається на рік дається
-
І ця карта актуальна поки що до кінця вересня, правильно?
-
Дякую!
-
Привіт, там немає конкретної суми. Скільки потрібно стільки і зроблять. Знаю, що пломби, чистка, виривання бенефіти покриває.
-
Дякую
-
Всім привіт. Мене звати Анна. Я працюю трітмент координатором в стоматологіі на норз весті. Дуже багато українців не знають англійську на гарному рівні , особливо важко розуміти плани лікарів. Я стоматолог з України, тому допоможу кожному розібратися з усім чим треба. Поясню всі нюанси нашої страхової і допоможу з комунікацією. Ну і також прослідкую , щоб ваше лікування і знаходження в стоматології пройшло комфортно. В стоматології є усі види послуг , від гігієни до імплантації, ортодонтії, хто зацікавлений у ботоксі, в нас є спеціаліст який займається естетикою обличчя. Пишіть мені в дірект або дзвоніть напряму в клініку і просіть до слухавки Анну, я завжди буду рада вам допомогти! Номер клініки: +1403-252-7733 Email: [email protected]
-
Добрий день, підкажіть як отримати "Benefit card"
-
Добрый день! Порекомендуйте опытного автоинструктора!
-
Написал в приват.
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку