Ukrainian Calgary
-
Я как то звонил, сказали что могут сами приехать, а можно и самому в участок пойти, разницы не будет. С одной стороны - очередь в участке, а с другой - неизвестно сколько ждать. Только важный момент: нужно сказать насколько экстренно это, я сказал что "не экстренно", обещали приехать вечером, но приехали на след. день, но мне было ОК, я же сказал что не экстренно. И еще тут есть разные номера для разных случаев, на офф сайте есть список. Мол, для правовых вопросов - один номер, для мошенничества - другой. Но если промазать - переведут куда нужно)
-
Вітаю я в пошуках роботи. Може в когось є якісь варіанти напишіть будь ласка в особисті повідомленн. Дякую
-
Доброго дня всім Планую купити авто Pontiac g6 2008 року можливо хтось стикався з цією моделлю,що можете сказати за це авто або порадити ?
-
Хто переказував валюту з України в Канаду. Підкажіть будь ласка чим користувалися.
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👉 vovaenglish
-
Доброї ночі. Вибачте за недолуге питання. Для перельоту мені треба страхівку якусь робити, чи на літак пустять без страхівки?
-
Дуже дякую, Максиме)
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, у дитини закінчується віза, подавали заявку на отримання нового Visitor Record для дитини, потім подаватимемо на візу, ця заявка вже обробляється 2 місяці, скажіть може у кого була така ситуація, скільки чекали або чекаєте досі відповідь . У центрі NewComers дали телефон гарячої лінії, але туди не можу додзвонитися.