Ukrainian Calgary
-
Handmade Bath bombs with rose 🌹 Amazing fragrance 🌸 Price - 35$ for a set of 6 pieces (Can be purchased individually 5$/1 piece) Бомбочки для ванни ручної роботи з трояндою🌹 Неймовірний аромат🌸 Вартість-35$ за набір із 6шт. (Також можуть продаватися індивідуально 5$/1 шт) #handmadebathbombs #calgary #bathbombscalgary #rose #rosé #бомбочкидляванниручноїроботи #хендмейдбомбочки #троянда
-
Планую подорож Kamloops, Джаспер, Банф. Є машина в аренду в Калгарі з 12 по 16 липня, я пропоную розділити бензин та арену автомобіля, в авто є окрім мене 3(три) місця .Кому цікаво пишіть.
-
Free
-
Добрий день) Чи є в цій групі хтось хто ще в Україні чи Польщі та збирається в найближчий час в Калгарі? Забула вдома Pencil для планшета, не хочеться купувати інший(( Чи може хтось допомогти та привезти його в Калгарі? Вишлють новою поштою на ваше відділення в Україні чи Польщі 🙏🏼 Ця ручка дуже маленька та взагалі не займає місця 🙌🏼
-
Виходить що поштучно брати вигідніше ? 😅
-
Зробила помилку у цифрі і вже передруковувати не дуже маю можливість😅 Тому, на цей раз буду рада продати навіть поштучно)
-
Норм , тільки кажуть що Додаток трохи глючить , в мене BMO в принципі персонал нормальний , і кредитку з лімітом дають зразу ( Привіт Td bank , Scotia bank )
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Хтось їде дуже рано зранку 14.06 з Калгарі до Едмонтону? Дуже потрібно о 8:30 там бути
-
Доброго дня, друзі! Мене звати Інна. Я дипломований і сертифікований фітнес тренер з великим досвідом роботи, запрошую вас на персональні тренування у ФК “Good life Sunrige”. Ви зможете спробувати перше безкоштовне тренування 60 хв, не купуючи абонементу. Дуже буду рада бачити вас-співвітчизників і допомагати вам в досягненні ваших цілей 😊 За подробицями звертайтесь у особисті повідомлення 😊