Ukrainian Calgary
-
Доброго дня, друзі! Мене звати Інна. Я дипломований і сертифікований фітнес тренер з великим досвідом роботи, запрошую вас на персональні тренування у ФК “Good life Sunrige”. Ви зможете спробувати перше безкоштовне тренування 60 хв, не купуючи абонементу. Дуже буду рада бачити вас-співвітчизників і допомагати вам в досягненні ваших цілей 😊 За подробицями звертайтесь у особисті повідомлення 😊
-
Всім привіт)) можливо в завтра з ранку хтось буде їхати з Банффа в Калгарі відпишіть будь ласка 🙏🏻
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Не мають сил писати стільки місяців голодують)))
-
Поэтому мне никто номер не напишет
-
Я знаю
-
В них вже місяців 5 борг за їжу у всіх групах
-
Номер телефона напишите
-
Доброго дня. Шукаю будь-яку роботу в Калгарі, маю досвід лише в медичній сфері(відпрацювала 1,5 року операційною медсестрою). Англійська нижче середнього(продовжую вивчати) Бажано щоб не доводилось на роботі піднімати вагу більше 15 кг. Якщо в когось є хоч якась інформація відпишіть, будь ласка, в особисті.
-
Всім привіт) Таке питання хтось знає чи можна зв'язатись з тех підтримкою Telus, але з реальною людиною, а не роботом чи автовідповідачем? телефонувала на номер 888-811-2323
-
Там як я памʼятаю треба казати роботу що хочеш оператора щоб вас підключили
-
дякую, але вже швидше зв'язалась по чату)
-
Привіт дівчатка, я Анастасія, майстер шугарингу і воскової депіляціі. Кому гладенькі, ручки, бікіні до 4 тижнів? Воскова депіляція та шугаринг - це ідеальний спосіб зробити свою шкіру гладкою та сяючою на пляжі. Запишись до мене вже сьогодні! Працюю в своєму затишному кабінеті, downtown, Calgary.
-
Ми робимо 😉
-
Познайомлюсь з дівчиною :3