Ukrainian Calgary
-
Чому ботів не банять?
-
Добрий день, я десь читала що при подачі на ПР потрібен диплом або атестат, таке питання так як мова іде про 80 ті роки і архів училища не має збережених даних за ці роки, а тільки починаючи з 90х і т.д. Ну, і звичайно мені відмовили Атестату немає бо людина після 8го класу поступила в училище, що робити і які інші варіанти можуть бути?
-
Хтось брав авто у кредит ?
-
Ми брали Якщо потрібно можу дати контакт
-
Був би вдячний )
-
🔥🔥🔥Канадська компанія шукає фізично сильних чоловіків для роботи на будівництві. Бажано до 37 років, але є і винятки))) ❗️В обов'язки входить робота з фундаментом. Мінімальні вимоги до англійської або без англійської (використовуйте перекладач) ‼️Обов'язково!!!! Наявність автомобіля та водійських прав! ‼️ Оформлення офіційне. Власник дуже доброзичливий і добре ставиться до українців. Потрібно ще 2-і людини. За подробицями у Приват)
-
А почему не пишете зарплату?
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка цікавить вас, чи буде вам цікаво, що передбачає розміщення інформації про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати,
-
Тому пост пишуть не канадці )))
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Там d
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
По опыту видят, что более старшие люди не справляются со сложной работой.Поэтому и просят ребят активных, энергичных. Но бывают и исключения))))