Ukrainian Calgary
-
Не думаю, что подготовка по этим тестам вариант. Есть пару книг с переводом. Русский и украинский. В украинском переводе больше совпадений с тестом
-
Нет, думаю что последний вариант
-
А в тих тестах є помилки? 😀
-
Хто шукав еlfbar 5% , стіки та нормальні цигарки , напишіть в приватні повідомлення - підкажу 😌
-
Всім привіт! Підкажіть будьласка, хто їхав в Канаду старше 60 років, чи проходили медкомісію перед цим?
-
ну значит не так часто с ними общаетесь на эту тему.
-
Всім привіт ! В звʼязку з переїздом роблю розпродаж : 1.Кавовий столик-40 cad 2.Диван (в подарунок дві подушки та одіяло )-50 cad 4. 3 ковдри та 3 подушки-65 cad 6.Обігрівач (знаю,що зараз літо ,але подумайте про зиму😄) 7.зимовий пуховик розмір М (бренд Moose knuckles )+ зимове взуття Ugg розмір 9 USA + зимові штани = 950 cad 8.ваза для квітів -10 cad 9.масажер для тіла з різними насадками-65 cad 10.можливо хтось цікавиться літературою з фінансів CFA level I all books 2023- 240 cad 343 14 Ave SW -Downtown Кого цікавить пишіть в приватні повідомлення
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Це ясно ) мамі дали воркперміт, не візітор і написали пройти комісію От хочу дізнатися, якщо вона не планує працювати в Канаді-яка процедура вʼїзду Чи треба медкомісія чи можна просто їхати
-
Доброго дня.Два місяці тому відправила свої документи на зняття обмежень з ворк перміту.Вони прислали лист,що створено аплікацію і чекайте відповіді.Може є якись телефон чи куди їм можна написати,щоб дізнатися.?Бо не розумію чого так довго(((((
-
По програмі CUAET всім автоматично дають work permit, окрім дітей малих. Будете ви працювати чи ні, різниці немає. І згідно цієї ж програми всі обов'язково мають пройти медичне обстеження протягом 90 днів після прильоту. Інакше wp можуть анулювати, а без нього залишатися тут довше 3 місяців не маєш права
-
Дякую!:)
-
Привіт,можливо хтось знає де можна орендувати каяку ? Щоб покататись Дякую 🙏🏼