Ukrainian Calgary
-
Дякую!
-
Якщо вона не планує працювати і не буде перебувати більше 6 місяців в Канаді то не потрібно проходити мед.комісію. Якщо планує більше 6 місяців перебувати то потрібно. Це я вичитала на офіційному сайті уряду Канади
-
Цього я незнаю. Ми місяць назад пройшли мед. комісію. І нам ніде чого не прийшло. Ні на емейл результати ні до аплікації не додали про проходження. Також незнаюємо коли потрібно робити зняття обмежень і робити новий вокр перміту
-
Якщо це прийшло від роботи там де ви заявку подавати . То нормально якщо вони хочуть якісь додаткові документи чи додаткову інформацію. В мене часто просили додаткову інформацію
-
Скиньте будь ласка
-
Ссилку можу тільки в приват скинути щоб зареєструватися
-
20 червня буде ярмарку вакансій . Зареєструйтеся і підіть туди. Я вже зареєструвалася. Воно не лишнє для вас буде
-
І мені , дякую 🙏🏼
-
Друзі всім привіт будемо їхати на озеро Луїз потім в містечко Банф і в ще одне цікаве місце ціна 90 cad хто має бажання приєднуйтесь .
-
Є ще Українська спільнота Калгарі. Там також допомагають інформацією
-
Звісно
-
Ці групи в телеграмі?
-
Можливо хтось щось знайде
-
Люди приєднуйтеся до групи New Day, New Page, New Life. Там пані Софія Садовска ділиться вакансіями 😊
-
Подам ICOS. Недорого!
-
Скиньте, будь ласка, ссилку 🙏
-
Усім привіт, хто хотів собі новий телефон, маю зараз гарні умови на розстрочку від оператора для айфон/самсунг
-
Скіньте будь ласка силку 😇
-
Привіт,хто може підказати хорошого барбера?
-
Подскажите куда звонить? В смысле, где номер найти?
30 Jan 2023, 02:45
10365/36771
about 3 hours ago