Ukrainian Calgary
-
коли?
-
15 числа
-
Доброго дня! Якщо Ви шукаєте авто в кредит, звертайтесь до мене. В нас найкращі умови в місті по кредитуванню. Спеціальна программа для ньюкамерсів. Більше 1000 авто в наявності на будь-який гаманець Буду радий допомогти та обрати Вам авто. Моя консультація абсолютно безкоштовна
-
Koodo 20Gb 39$
-
В даунтауні краще такого не робити) наберіть води і залиште на кілька годин, щоб вона відстоялась. Побачите скільки там домішок і осаду. Рекомендую глечики з фільтром, типу як в Україні аквафор були
-
Можна і в даунтауні, вода нормальна, але наскільки чув є деякі зони де жорсткіша вода. Для готування - використовую просто з крану. Для пиття - погоджусь по поводу глечика з фільтром. Користуюсь Brita. Але в цілому вода нормальна для пиття.
-
Доброго вечора, підкажіть де можна купити постільну білизну з підодіяльником включно в якому магазині? Бо я скільки шукаю не можу ніяк знайти, дякую
-
Дякую 🙏
-
Доброго, ikea
-
Може пройдіть по таким закладам як WINS , Value Village. Не нове. Але в хорошу стані. І не дорого . Це типу секонд-хенд
-
Доброго,Сергій )
-
Дякую велике 😊
-
IKEA купляли навіть не погана якість .
-
Тільки майте на увазі, шо комплекти в Ikea зазвичай не включають простирадло на матрац, треба купувати окремо (там є на резинці, дуже зручно))
-
В Альберті є перелік позицій, які не доступні для подачі на PR. Зараз в особисті скину посилання
-
Дякую
-
Правда з помилками🗿
-
Вже є
-
Вам ще потрібно? Я маю
-
ВСЕМ ПРИВЕТ ОЧЕНЬ НУЖНО ПАРУ СОВЕТОВ!!!! Откликнитесь кто работает в Amazon delivery 🚚
30 Jan 2023, 02:45
10409/36811
about 14 hours ago