Ukrainian Calgary
-
Тип роботи: повний та неповний робочий день Дистанційний Посада: Клерк із введення даних, клієнтська служба, помічник і зарплата Кларк (віддалена посада) Оплата: $30-35 за годину Гнучкий графік Графік: понеділок-п'ятниця Ми шукаємо негайного найму, не соромтеся надіслати мені DM для отримання додаткової інформації. Зверніть увагу, що це чудова допоміжна робота. Чудові години для батьків, яким потрібно відпочити заради занять для дітей! або зв’яжіться зі мною за адресою WhatsApp @+1 (267) 866‑7129
-
В кого є собака? В моєї знайомої канадки залишився корм для маленької собачки. Тільки купили, але собака не їсть.
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Не найкращий спосіб підготовки до іспиту в Альберті, оскільки питання зібрані зі всієї Канади, з різних провінцій. В запитаннях зустрічаються дорожні знаки, які в Альберті не використовуються. Мій брат намагався готуватись через цей бот, але багато питань просто не знайшов у ПДР Альберти…
-
Можливо, я ним не користувалась, це те, що чула від брата. Я читала англійською і здавала також, все з першого разу і жодної помилки. Тому не бачила сенсу взагалі проходити ці тести.. ще й українською, яку в реджістрі не пропонують 🤷🏻♀️
-
Все делал онлайн, не помню уже где находил то айди , но спустя час мучений как то сделал)
-
Я здавала у травні місяці минулого року, української у списках ще не було. І реджістрі різні, оскільки це не державні організації, можливо перелік мов і відрізняється.