Ukrainian Calgary
-
Добрий день, можна будь ласочка, мені скинути?
-
І мені будь ласка
-
Усім привіт, хто хотів собі новий телефон, маю зараз гарні умови на розстрочку від оператора для айфон/самсунг
-
+++
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Може хтось знає, як орендавці перевіряють кредитну історію, як вони це роблять та яка кредитна історія для них є нормальною
-
Може хтось знає, як орендавці перевіряють кредитну історію, як вони це роблять та яка кредитна історія для них є нормальною
-
Привіт всім 😎 Працюю барбером, кому цікаво пишіть в приват. Calgary, Inglewood
-
Вітаю! Ми новеньки у Калгарі і шукаємо житло в оренду в хорошому районі для своєї сім'ї - нас четверо із семирічним дитиною. Ми шукаємо житло з 2-3 спальнями з бюджетом 2500 доларів +-. Було б добре, якщо школа була б недалеко. Буду вдячний за будь-яку інформацію про доступні варіанти. Також буду вдячна за поради щодо вибору району. Дякую! Hello! We are new to Calgary and we are looking for a rental accommodation in a good neighborhood for my family - there are four of us, including a seven-year-old child. We are looking for a 2-3 bedroom with a budget of $2500 +-. It would be preferable to have a school within walking distance. I would appreciate any information about available options. Additionally, I would be grateful for any advice on choosing a neighborhood. Thank you! Здравствуйте! Мы новенькие в Калгари и ищем жилье в аренду в хорошем районе для своей семьи, нас четверо с семи летним ребёнком, 2-3 бедрум с бюджетом 2500+-, желательно школа в пешей доступности. Буду благодарен за любую информацию о доступных вариантах. Также буду благодарна за советы в выборе района. Спасибо!
-
++++
-
Добрий день, робив хтось права на мот. тут ? Тест можна українською здавати ?
-
Дякую