Ukrainian Calgary
-
Я питала в Реджистер для знайомого, то на мот лише англ. На укр можна здавати на авто і все (7-5 класи)
-
Good Life Sunrige Абонементи в районі 60-80$
-
#job I am looking for 3 people to assist with temporary, part-time parking monitoring for 2 weeks. I'm wondering if there are any Ukranians that are looking for some work. It pays $18/hour. Thank you, Vicky будь ласка, напишіть мені, я поділюся її електронною поштою, щоб ви могли поділитися своїм резюме
-
Selling 2014 Hyundai Elantra SE 10950$ Automatic transmission 1.8 Four Cylinder 149.200 Km 5 passengers Heated seats Power seat AUX AC Power windows Power locks Power mirrors Power doors Rebuilt status Fully inspected No mechanical issues AMVIC Licensed dealer The car comes with mechanical fitness assessment Car fax report oil change just done ✅ New brakes just done ✅ Finance available Three months warranty Pioneer Auto sales LTD For more photos and videos write to me +380501570000
-
Selling 2012 Toyota Camry LE Automatic transmission 2.4 Four Cylinder 232450 Km 5 passengers Heated seats 2 keys Remote start Set of winter tires Brand new all season tires AUX AC Power windows Power locks Power mirrors Power doors ACTIVE status ✅ Fully inspected No mechanical issues AMVIC Licensed dealer The car comes with mechanical fitness assessment Car fax report oil change just done ✅ New brakes just done ✅ Finance available Free Three months warranty Pioneer Auto sales LTD For more photos and videos Write to me +380501570000
-
Красуня)
-
Добрий вечір, шукаю порядну людину з якою можна зняти двокімнатну квартиру або двокімнатний дім, тому що дізнавася за кімнату у великому домі де живе пять - шість чоловік і виходить дорожче ніж зняти двухкімнатну на двох. Хто зацікавлений пишіть, будемо щось шукати.
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Доброї ночі,я перукар з 15 річним досвідом,колорист,роблю кератинове вирівнювання волосся.Цікавить робота в салоні,можливо є в когось якась інформація чи пропозиції,буду вдячна.
-
Здравствуйте! Пожалуйста пришлите мне тоже
-
Добрий день, підкажіть будь ласка якщо візу дали до кінця паспорта а це до 2029 року, а ворк перміт лиш на 3 роки то його можу потім продовжити ще до кінця візи? Чи обовʼязково переходити потім на PR по закінченню тих трьох років перміту?
-
Уже на месте проходили вместе