Ukrainian Calgary
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Доброї ночі,я перукар з 15 річним досвідом,колорист,роблю кератинове вирівнювання волосся.Цікавить робота в салоні,можливо є в когось якась інформація чи пропозиції,буду вдячна.
-
Здравствуйте! Пожалуйста пришлите мне тоже
-
Добрий день, підкажіть будь ласка якщо візу дали до кінця паспорта а це до 2029 року, а ворк перміт лиш на 3 роки то його можу потім продовжити ще до кінця візи? Чи обовʼязково переходити потім на PR по закінченню тих трьох років перміту?
-
Уже на месте проходили вместе
-
Дякую!
-
Вітаю! Хтось працює сьогодні в Кокрейні?
-
І мені будь ласка 🙏
-
І мені скиньте будь ласка
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, какого лучше взять оператора? Koodo, Fido, Rogers, Bell, Telus?
-
Продам
-
Вже в Канаді ви зможете подати заявку на продовження дозволу на роботу, якщо у вас не буде вистачати досвіду тощо для подачі на PR. PR не обовʼязковий крок після закінчення строку ворк перміту. І те що дали візу до 29 року лише означає, що у вас є право повернутись у Канаду якщо ви покидали країну по якійсь з причин. Знаходитись легально у Канаді вам дає право дозвіл на роботу, а не віза.