Ukrainian Calgary
-
У нас Fido, все влаштовує👍
-
Ок. Дякую
-
Зараз найму...!!! Ви готові працювати вдома? Це можливість заробляти більше, не виходячи з дому. 🔷Без стартових комісій 🔹Оплачується щотижня 🔷 Тільки серйозне мислення! Переваги . Допомога в освіті . Оплачувана відпустка Гнучкий графік Ця посада ідеальна для тих, хто шукає тимчасову, віддалену роботу, роботу на неповний робочий день або повний робочий день. Графік роботи гнучкий, і попередній досвід не потрібен. Подайте заявку зараз, поки слоти ще доступні...!!!
-
Доброго дня, мені 26 років, шукаю адекватну людину з якою можна зняти двокімнатну квартиру або двокімнатний поверх у домі, тому що дізнавався за кімнату у великому домі де живе п'ять - шість чоловік, виходить навіть дорожче ніж зняти двокімнатну на двох. Маю автомобіль, тому зможу допомагати з поїздкою в магазин. Хто зацікавлений пишіть, знайдемо чудовий варіант.
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Привіт! Я практикуючий майстер з нарощення волосся, який приймає в даунтауні. Я спеціалізуюсь на роботі з капсулами стандартного розміру, а також виконую нарощування волосся мікро та нано капсулами. Завітайте до мене, і я допоможу вам отримати бажаний об'єм і довжину волосся. ✨Капсульне нарощення 350$ ✨Загущення волосся 300$ ✨Скроні 150$ ✨Корекція нарощенного волосся 450$ ✨Зняття нарощенного волосся 90$ ✨Консультація- безкоштовна Для запису пишіть в приватні повідомлення.
-
Доброго дня усім! Дівчата, питання до тих, хто народжував у Канаді. Чи легко було оформити усі документи на дитину та як багато часу це у вас зайняло? Маю на увазі присвоєння українського громадянства, свідоцтва про народження та можливо вже оформили закордонний паспорт. Дякую за будь-яку інформацію!
-
🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 5 до 17 років🧑💻 Дитина довго сидить в телефоні 📱 ? 📝 Має здібності до навчання але нічого не цікавить? Запишіть її на наші онлайн-заняття! ✏️ ⭐Ми навчимо: обробці зображень та відеомонтажу; створювати сайти та додатки; боти; створювати цікаві ігри та мультики ; 3D моделюванню та багато багато іншому 🧑💻🧑💻🧑💻 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, хтось закінчував курси Сіва? Чи реально вони допомогають з роботою?
-
Вітаю Чи планує хтось їхати в Україну найближчим часом? Потрібно передати 1 папірець
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Привіт) де хто замовляв окуляри 👓 по бенефітам?
-
ПОШУКУЮ ВИЩООПЛАЧУВАНУ РОБОТУ ОНЛАЙН-РІЕЛТОРА Працюйте вдома та заробляйте 500 доларів на тиждень. Шукаю простого особистого помічника, якому я можу довіряти, досвіду не потрібно, напишіть мені «Так» для отримання додаткової інформації