Ukrainian Calgary
-
Ліпше лічно по адрессі це займає 20-30хв
-
І мені будь ласка
-
Калгарі Усім привіт Зараз маю гарні умови на розстрочку для айфон/самсунг в своєму магазині 14й за 771$ 14 про макс за 1293$ S23 за 620$ S23 ultra 1248$ Деталі в лс
-
Хто тут був сьогодні чи є сенс туди йти.Напишіть хто ходив будь ласка.
-
Усім привіт ☀️ Завтра 20.06.2023 вівторок проходитиме ярмарок вакансій за адресою 910 7 Ave SW Centre for Newcomers 4:00 pm - 7:00 pm Там буде представлено багато організацій. В тому числі і рекрутингові агенції (в одній з яких працюю я). Усім бажаючим welcome. Буду рада познайомитись і допомогти з пошуком роботи ☺️
-
Ну якщо по погоді і черзі - тут холодно, мокро і черга чимала. А от стосовно вакансій поради не дам, бо не знаю яку роботу ви шукаєте.
-
Ми сьогодні зранку вже були на ярмарці вакансій (намокли з дитиною)і нічого цікавого не було от я і запитую
-
Сенсу нема. Краще сидіти вдома. Хай інші знайдуть швидше роботу ;) 😉
-
Можна написати електронного листа в центр ньюкамерс з запросом на лист від соцпрацівника для отримання Fair Antry. Вам його вишлють на імейл. Потім поїхати в центр Ньюкамерс, наприклад на Village Square, там роздрукувати в бібліотеці і підписати у соцпрацівника. Там же в бібліотеці знаходиться оформлення Fair Antry. І там же можна потім купити проїздний, якщо потрібно.
-
Ми робили онлайн
-
Дякую
-
Hello everyone , i saw a lot of people are choosing calgary alberta and i always see the photos adorable nature but as we know everything has cons and pros what is the positive things in calgary and what are the negative things could you please share your opinion thank you in advance 🤗