Ukrainian Calgary
-
Hello everyone , i saw a lot of people are choosing calgary alberta and i always see the photos adorable nature but as we know everything has cons and pros what is the positive things in calgary and what are the negative things could you please share your opinion thank you in advance 🤗
-
Привіт всім!Можливо хтось з хлопців працює в цій сфері.Я маю великий досвід роботи з ремонту автомобілів (електрика і т д)реально справа яку вмію робити і розуміюсь на цьому.Можливо хлопці працюють і є місце (можу показати що вмію)
-
Зараз найму...!!! Ви готові працювати вдома? Це можливість заробляти більше, не виходячи з дому. 🔷Без стартових комісій 🔹Оплачується щотижня 🔷 Тільки серйозне мислення! Переваги . Допомога в освіті . Оплачувана відпустка Гнучкий графік Ця посада ідеальна для тих, хто шукає тимчасову, віддалену роботу, роботу на неповний робочий день або повний робочий день. Графік роботи гнучкий, і попередній досвід не потрібен. Подайте заявку зараз, поки слоти ще доступні...!!!
-
‼️ РОБОТА З ПРОЖИВАННЯМ У БАНФІ ‼️ Всім привіт, готель у якому я зараз працюю шукає працівників на front dest (ресепшин) та housekeeping. Територіально знаходимося у Банфі (можете загуглити The Juniper hotel & bistro), при потребі житло надається. Досвід бажаний та не обов'язковий! Якщо у вас є просто схожий досвід - це супер. Якщо немає ніякого - ваше завдання круто себе показати на інтерв'ю. Для front desk потрібна хороша англійська, для housekeeping - бажано, та не обов'язково. Також готель надає курси англійської мови. Кого зацікавило надсилайте свої резюме на ел. адресу та можете в будь-який момент писати мені з будь-якими запитаннями! [email protected] Успіхів 🫶
-
Привіт друзі🙋🏼♀️ Можливо комусь актуальна робота в клінінговій компанії?! Хороші умови праці. Забезпечення всім необхідним👍 Перший тиждень проходить навчання, яке оплачують🎉 Також покривають витрати на пальне🔥(від Вас потрібен автомобіль, яким Ви зможете добиратися на місце прибирання) Якщо Вас дійсно цікавить, напишіть мені будь ласка в пп і я розповім більше💙💛
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! Матраси, комоди, дивани, столи і стільці також перевезення особистих речей. По місту і за містом! Приємні ціни! Є відгуки людей.
-
Есть группа ждунов. Там люди и по пол года ждали