Ukrainian Calgary
-
Привіт всім!Можливо хтось з хлопців працює в цій сфері.Я маю великий досвід роботи з ремонту автомобілів (електрика і т д)реально справа яку вмію робити і розуміюсь на цьому.Можливо хлопці працюють і є місце (можу показати що вмію)
-
Зараз найму...!!! Ви готові працювати вдома? Це можливість заробляти більше, не виходячи з дому. 🔷Без стартових комісій 🔹Оплачується щотижня 🔷 Тільки серйозне мислення! Переваги . Допомога в освіті . Оплачувана відпустка Гнучкий графік Ця посада ідеальна для тих, хто шукає тимчасову, віддалену роботу, роботу на неповний робочий день або повний робочий день. Графік роботи гнучкий, і попередній досвід не потрібен. Подайте заявку зараз, поки слоти ще доступні...!!!
-
‼️ РОБОТА З ПРОЖИВАННЯМ У БАНФІ ‼️ Всім привіт, готель у якому я зараз працюю шукає працівників на front dest (ресепшин) та housekeeping. Територіально знаходимося у Банфі (можете загуглити The Juniper hotel & bistro), при потребі житло надається. Досвід бажаний та не обов'язковий! Якщо у вас є просто схожий досвід - це супер. Якщо немає ніякого - ваше завдання круто себе показати на інтерв'ю. Для front desk потрібна хороша англійська, для housekeeping - бажано, та не обов'язково. Також готель надає курси англійської мови. Кого зацікавило надсилайте свої резюме на ел. адресу та можете в будь-який момент писати мені з будь-якими запитаннями! [email protected] Успіхів 🫶
-
Привіт друзі🙋🏼♀️ Можливо комусь актуальна робота в клінінговій компанії?! Хороші умови праці. Забезпечення всім необхідним👍 Перший тиждень проходить навчання, яке оплачують🎉 Також покривають витрати на пальне🔥(від Вас потрібен автомобіль, яким Ви зможете добиратися на місце прибирання) Якщо Вас дійсно цікавить, напишіть мені будь ласка в пп і я розповім більше💙💛
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! Матраси, комоди, дивани, столи і стільці також перевезення особистих речей. По місту і за містом! Приємні ціни! Є відгуки людей.
-
Есть группа ждунов. Там люди и по пол года ждали