Ukrainian Calgary
-
Долгое ожидание не значит, что откажут или какие-то проблемы. Сдали биометрию 15 июля '22, а запрос на вклейку пришёл 23 мая '23. С ноября напрягали их звонками и письмами, ответ был всегда один - "С документами всё хорошо, всего хватает. Просто ждите".
-
Як дивно😦Я здавала майже з Вами, 12 липня. Але мені через тиждень прийшло на вклейку.
-
А що треба розуміти і робити? Бо я працювала з електронікою але там були прості операції де просто показали роботу і вперед
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка цікавить вас, чи буде вам цікаво, що передбачає розміщення інформації про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати,
-
Доброго вечора,можливо в когось є матрас односпальний?можливо хтось знає хто б міг віддати або продати.
-
Доброго ранку. Де можна зробити медогляд, район SE ?
-
Чи обслуговують канадські стоматологи брекети поставлені в Україні?
-
Через ДІЯ та "кабінет водія"