Ukrainian Calgary
-
Всем Привет Продам 4 стула . Хорошее качество 80 $
-
Доброго дня, хто летів Westjet через Париж, як ви реєструвалися і багаж на рейс? Онлайн чи в аеропорту?
-
Добрий ранок, Калгарі🏙️ Залишу вам нагадування, що можу приготувати для вас та вашої родини смачні, домашні тортики. 🌸 🍰Наполеон з заварним кремом пломбір. 40$ 🍰Медовик з сметано-заварним кремом (з натуральним медом)40$ 🍰Шоколадний спартак (крем на ваш вибір)45$
-
Вы можете посмотреть рейтинг школ и по отзывам выбрать себе. Детей забирает автобус если вы живёте за пешеходной зоной школы и заполнили заявку на автобус и оплатили его. Плюс остановка автобуса может быть на некотором расстоянии от дома.
-
На картинке зона для нашей элементари школы. Вы можете загуглить "название школы walk zone" или на сайте cbe найти нужную школу и там с большой долей вероятности будет подобная карта.
-
Мій хлопець летів з Варшави, параметри багажу не міряли взагалі, окрім кілограмів. В нього було перевищення по валізі, яка має йти до салону, тому її забрали в багаж, без додаткової плати. Основний багаж в нас пройшов по кілограмах, АЛЕ краще не ризикуйте і перекладіть щось до ручної поклажі, бо при нас у гайзів було забагато кілограм і їх попросили поперекладати в рюкзак зайве. Сантиметри вони не міряють, а до ваги можуть придратися, бо бачать чіткі цифри, коли забирають його. У знайомих ще десь рік тому у варшавському аеропорту брали додаткові гроші (щось до 150 євро) через те, що в них по вазі не проходило на близько 5 кілограмів.
-
Привет, знаю место где учать бесплатно английскому разговорному онлайн, кому интересно, пишите в личку, дам контакты.
-
WestJet