Ukrainian Calgary
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем Telegram 0638562421 Юля Або пишіть мені Район DT
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем Telegram 0638562421 Юля Або пишіть мені Район DT
-
я думаю лише адреса вашого житла, або якщо ви тимчасово живете у друзів, які мають канадську адресу, то можете їх адресу дати, а потім коли знайдете своє постійне житло, то йдете в реджистер з правами і копією договору про оренду житла і вам змінюють адресу на правах (видадуть нові пластикові), але треба буде платити ще 60 доларів за них також при обміні укр. прав на канадські також платите 60 доларів по суті за отой пластик
-
в реджістер потрібно прийти з документом з банку, щоб підтвердити вашу адресу, а банк не візьме адресу готеля(
-
Зараз я працюю в компанії, яка хоче найняти пару працівників для роботи вдома. - Офіцер із введення даних - Обслуговування клієнтів Ми платимо $35 доларів на годину, доступні тимчасові та постійні посади. Досвід не потрібен (пройдеш навчання). Виплачується щотижня через зарплату або прямий депозит. Ви зможете доглядати за своїми дітьми (чи домашніми тваринами), не планувати наряди щоранку, заощаджувати час на дорозі та гроші на бензині. Чудова робота, чудова оплата, чудові переваги, гарантована оплата, бонуси, гнучкий графік і вихідні. Надішліть мені пряме повідомлення англійською мовою "INTERESTED" для отримання додаткової інформації. Дякую тобі.
-
Привіт шукаю того хто реєструвався в communauto не можу зареєструватись потірбна допомогп
-
Всім привіт) Хтось може скинути посилання де можна дивитись рейтинг лікарів по Калгарі чи Альберті, щоб вибрати собі сімейного лікаря?