Ukrainian Calgary
-
Зараз я працюю в компанії, яка хоче найняти пару працівників для роботи вдома. - Офіцер із введення даних - Обслуговування клієнтів Ми платимо $35 доларів на годину, доступні тимчасові та постійні посади. Досвід не потрібен (пройдеш навчання). Виплачується щотижня через зарплату або прямий депозит. Ви зможете доглядати за своїми дітьми (чи домашніми тваринами), не планувати наряди щоранку, заощаджувати час на дорозі та гроші на бензині. Чудова робота, чудова оплата, чудові переваги, гарантована оплата, бонуси, гнучкий графік і вихідні. Надішліть мені пряме повідомлення англійською мовою "INTERESTED" для отримання додаткової інформації. Дякую тобі.
-
Добрий день, ми родина з трьох дорослих людей (я, моя сестра та мама) шукаємо two bedroom квартиру чи basement дуже терміново, можливо хтось буде переїзджати та потрібно на своє місце людей. Бюджет в районі 1500-1700$
-
Доброго вечора усім. У нас така проблема, виселення з готелю 4.07, а квартира є з 1.08. Таке питання, підскажіть де можна арендувати відносно не дорого житло на період 4.07-31.07!?
-
Скоріш за все тільки airbnb
-
Та є такі ціни, але нажаль дуже багато попиту зараз на них((
-
Только айрнб около 3000 за месяц. Знакомые орендовали на две недели самое дешевое 1500+ вышло...
-
Таких цен в этом году уже нет к сожалению... 1800 это однокомнатный бейсмент :(
-
Привіт! А я цікавлюся хто буде їхати наступного тижня на Lake Louise тільки не на вихідних?
-
Привіт шукаю того хто реєструвався в communauto не можу зареєструватись потірбна допомогп
-
Всім привіт) Хтось може скинути посилання де можна дивитись рейтинг лікарів по Калгарі чи Альберті, щоб вибрати собі сімейного лікаря?
-
Ну значит нет. Есть это когда можно снять за такую цену... а так за такую цену есть у тех кто снял когдато...
-
Не слухайте їх)) Просто потрібно їздити офлайн і шукати 2 бедрум може бути дорожче,але точно не 1800 за 1 бед бейсмент))))
-
І це середнє
-
В мене такі ціни показує на мої дати😳😳😳
-
Дякую) Точно повезе)))
-
Удачи в поисках конечно... мои искали месяц по всем офлайн и не нашли... может вам повезет больше...
-
Конечно цены взлетели. Вы учитывайте, что скоро фестиваль
-
Можливо у когось є кімната на липень місяць. Бо ми з чоловіком будемо переїжджати і треба зупинитись десь. Звичайно, що заплатимо.
-
Попробуй разные даты, сейчас просто стимпид скоро и все забронировано до 10го
-
Доброго дня! Чи є хтось в групі хто може здати за кошти кімнату молодій парі на липень? Не можемо знайти квартиру, а готель закінчується 4го числа. Будемо вдячні!
30 Jan 2023, 02:45
10988/36683
about an hour ago