Ukrainian Calgary
-
Только айрнб около 3000 за месяц. Знакомые орендовали на две недели самое дешевое 1500+ вышло...
-
Таких цен в этом году уже нет к сожалению... 1800 это однокомнатный бейсмент :(
-
Привіт! А я цікавлюся хто буде їхати наступного тижня на Lake Louise тільки не на вихідних?
-
Привіт шукаю того хто реєструвався в communauto не можу зареєструватись потірбна допомогп
-
Всім привіт) Хтось може скинути посилання де можна дивитись рейтинг лікарів по Калгарі чи Альберті, щоб вибрати собі сімейного лікаря?
-
Ну значит нет. Есть это когда можно снять за такую цену... а так за такую цену есть у тех кто снял когдато...
-
Не слухайте їх)) Просто потрібно їздити офлайн і шукати 2 бедрум може бути дорожче,але точно не 1800 за 1 бед бейсмент))))
-
І це середнє
-
В мене такі ціни показує на мої дати😳😳😳
-
Дякую) Точно повезе)))
-
Удачи в поисках конечно... мои искали месяц по всем офлайн и не нашли... может вам повезет больше...
-
Конечно цены взлетели. Вы учитывайте, что скоро фестиваль
-
Можливо у когось є кімната на липень місяць. Бо ми з чоловіком будемо переїжджати і треба зупинитись десь. Звичайно, що заплатимо.
-
Попробуй разные даты, сейчас просто стимпид скоро и все забронировано до 10го
-
Доброго дня! Чи є хтось в групі хто може здати за кошти кімнату молодій парі на липень? Не можемо знайти квартиру, а готель закінчується 4го числа. Будемо вдячні!
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! Матраси, комоди, дивани, столи і стільці також перевезення особистих речей. По місту і за містом! Приємні ціни! Є відгуки людей.
-
Теж цікаво
-
Привіт всім Цікаво чи є тут майстри які проводять навчання на бровіста (фарбування ,ламінація,і т.д)
-
Підскажіть будьласка яка ще є програма крім пей палу через яку можна скинути гроші на Україну ?
-
Paysend
30 Jan 2023, 02:45
10993/36594
about 2 hours ago