Ukrainian Calgary
-
Всем привет! Иван на связи 🤙 Помогу вам приобрести новый Hyundai или бу любой брен в кредит или кеш. Помогу с переводом , объясню все шаги. 587-892-2859 или директ
-
Вітаю, таке питання, син захворів і вже дома четвертий день. Як тут це в школах? Чи потрібно приносити справу від лікаря, коли він одужає? Адміністрацію школи попередили, що він захворів.
-
Вы уже сделали достаточно. Если вдруг что-то потребуется, они дадут вам знать. Условно, если он 2 недели пропустит.
-
Всем привет! Кто знает, чей это птенец и что с ним делать? Напоили со шпица водой, дали чуть банана. Какие дальнейшие наши действия?
-
Доброго дня, в нашій школі казали, що їм нічого не потрібно - лише завчасно (зранку) попередити, що буде відсутній. В нашій школі і мед кабінету немає, а медсестра шкільна одна на весь район знаходиться в госпіталі
-
Привет
-
Благодарю! 🙏🏻 Да, загуглила, точно он! Теперь остался открытым вопрос, что с ним делать?
-
Спасибище
-
По идее должна быть какая-то служба, чтобы его забрали, надо тоже гуглить))
-
Доброго дня, продаю дитячий прогулочний візочок з України kinderkraft - купляла новий в епіцентрі за 7000, візочок в хорошому стані, значних недоліків не має користувалися не довго, причина продажу дитина не хоче в ньому вже сидіти. Все працює складається, фото прикріплюються нижче якщо когось цікавить можу додатково зняти відео. Знаходжуся в downtown. Ціна 100$ можливий торг.
-
Доброго дня, шукаю кімнату в Калгарі, розгляну любі варіанти. Чоловік, 50 років, не курю, алкоголь не вживаю. Дякую
-
пробуйте ще шукати на маркейплейсі чи оголошення різні в групах у фб, вчора бачила пару шт, що люди з'їжджають і шукають на своє місце когось головне не зупинятись з пошуками. можна піти в офіси компаній Mainstreet, Boardwalk і ще подивитись які є і стати на чергу (навіть якщо на разі немає вільних варіантів) а якщо Вам на деякий час треба, то спробуйте зв'язатись з волонтерами від церкви Св. Володимира, вони можуть або продовжити готель, або поселити вас до місяця в канадську сім'ю)
-
Калгарі Усім привіт Зараз маю гарні умови на розстрочку для айфон/самсунг в своєму магазині 14й за 771$ 14 про макс за 1293$ S23 за 620$ S23 ultra 1248$ Деталі в лс
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка що треба зробити щоб скласти мед іспит. Я вже зробила кров і рентген ну і перед цим ходила до лікаря який видав мені направлення. Але прийшов лист, що вони досі не отримали мій мед іспит.
-
Мітинг в неділю буде - просимо всіх поширити серед ваших соц-мережах і знайомих
-
Привіт)можливо комусь потрібно диван?відаємо безкоштовно сомовивіз район SW