Ukrainian Calgary
-
Калгарі Усім привіт Зараз маю гарні умови на розстрочку для айфон/самсунг в своєму магазині 14й за 771$ 14 про макс за 1293$ S23 за 620$ S23 ultra 1248$ Деталі в лс
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка що треба зробити щоб скласти мед іспит. Я вже зробила кров і рентген ну і перед цим ходила до лікаря який видав мені направлення. Але прийшов лист, що вони досі не отримали мій мед іспит.
-
Мітинг в неділю буде - просимо всіх поширити серед ваших соц-мережах і знайомих
-
Привіт)можливо комусь потрібно диван?відаємо безкоштовно сомовивіз район SW
-
Доброго дня)Можливо хтось продає праску?)☺️
-
Доброго вечора! А коли можна забрати?
-
Трішки розбавлю вам настрій. Мені допомогло 😅
-
Якщо комусь потрібно зробити нові паспорти то щоб зловити вільне місце заходьте в 18.00 вечора по Калгарі і тоді можна зловити (ми щойно записалися)
-
Доброго дня . Шукаємо квартиру сімейна пара з котиком . Можливо хтось знімає квартиру у будинку де непотрібна кредитна історія або під каже сайт де можна пошукати. Будемо дуже вдячні за будь яку інформацію )) всі гарного дня !!!!
-
Hiring/ Работа В ресторан китайской кухни Panda Express который находится по адресу 130th Ave And, Deerfoot Trail требуется кассир Основное требование знание английского языка , что бы принимать заказы и уметь объясняться, остальное научат Приносите пожалуйста резюме в заведение , и просите менеджера Больше подробностей на интервью
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! Матраси, комоди, дивани, столи і стільці також перевезення особистих речей. По місту і за містом! Приємні ціни! Є відгуки людей.
-
Добрий день. Є підозра на вітрянку. Що використовувати замість зеленки і синьки ? Дякую