Ukrainian Calgary
-
Есть жилье от 1800 1bedroom и 2100 2bedroom в моем доме.
-
Hello! Have a nice day and good mood. We are a family from Ukraine and we need help with temporary housing, while we are looking for a place to live permanently. We are 3 adults and 1 child. We will be arriving in Calgary on January 26. If you can help us, we would be very grateful. Regards, Tatiana ===================== Привіт! Гарного дня та гарного настрою. Ми сім'я з України і нам потрібна допомога в тимчасовому житлі, на період пошуку житла для постійного проживання. Нас 3 дорослих і 1 дитина. Ми приїдемо в Калгарі 26 січня. Якщо ви можете допомогти нам, ми будемо дуже вдячні. З повагою, Тетяна
-
Добрый день. Мы ищем людей с частичной и полной занятостью, в основном с помощником, а также с работой на дому. Предлагаем дистанционно и в офисе. Это работа на дому, и оплата выплачивается еженедельно. Если вы заинтересованы в работе, напишите мне личное сообщение для получения дополнительной информации. Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы хорошо разбираетесь в компьютере.
-
Доступні цікаві можливості працевлаштування, ви можете подати заявку з будь-якого місця, гнучкий графік роботи, досвід не потрібен, а також ТСЖ буде підтримувати медичне страхування.
-
В білетах вказується місцевий час міста яке зазначено поруч, тобто наприклад Париж-Монреаль то біля Парижу писатиме час парижський, біля Монреалю час який в Монреалі.
-
В такому разі є всі шанси за 7 годин встигнут получити документи і поїсти перед наступним вильотом
-
Як повезе, мої знайомі отримали за півтори години, в коли я летів через Монреаль то очікував 9 годин. Якщо в вас нічний рейс в монреалі (пізній час прильоту) тоді у вас збільшуються шанси отримати дуже швидко необхідний документ.