Ukrainian Calgary
-
З власного досвіду. На цьому тижні летів Ryanair з Варшави до Едінбургу, транзитної візи до Великобританії не було. При реєстрації в аеропорту Модлін задавали питання де віза і тд. Кажу нема, бо вилітаю з того ж аеропорта, взяли паспорт, пішли дзвонити, уточняти. Віддали назад і кажуть все гаразд. Потім вже перед входом на територію гейту - дівчина так само запитала, передзвонила комусь і каже - проходьте. По прильоту до Едінбургу аналогічне питання було у офіцера, відповів так само - лечу до Канади, працювати. Запитав в якій сфері, і попросив окрім паспорту ще якесь айді - показав водійське посвідчення. Теж пішов запитати, уточнити. По поверненню наклеїв ззаду маленьку наклейку з датою вильоту і штамп, що на наступний день маю покинути територію. Так і зробив :) При посадці на літак, у всіх канадійців були ці наклейки, я так розумію і у них не було цих віз. Наклейку не здирати до посадки на літак, бо просили показати. Тому в моєму випадку пересадка в Едінбургу без транзитної візи пройшла без проблем 👍🏻🙏🏻 І вона була вже після 24:00, очікував близько 20 годин. До Калгарі летів вестджетом
-
Але багато було повідомлень, що відмовляли в посадці на літак, особливо коли аеропорти різні, я ж не пишу що не можливо, а попереджаю про ризики щоб їх уникнути.
-
Або бот або просто брехун! Не раджу звʼязуватись
-
Можливо. Там нема різниці один аеропорт чи ні, бо всеодно доводиться проходити митний контроль. А після його проходження вас випускають в любому випадку «на волю», хочете сидіть в аеропорту, не хочете - йдіть гуляти в місто. Просто, швидше за все, митники переймаються тим, що хтось може таким чином стати нелегалом.
-
Дивні у них вимоги повернення або неношені або з дефектом можна повернути. Питала, то знайомому теж не хотіли повертати, бо вже ношені, сказали лише з дефектом, приніс через день з відірваною підошвою і все повернули 🤔, бо це рахувався дефект виробника, типу взуття не витримало і при чому у використанні було 1 місяць
-
Привіт, я шукаю помічника VA, який би міг прийняти цю чудову пропозицію про роботу, яку я зараз пропоную тобі. Це віддалена робота, яку можна виконувати будь-де. Зараз я наймаю працівників для роботи в приватному секторі нерухомості. ПРИМІТКА: Тія – це робота, яка залишається вдома, і це дуже хороша можливість працевлаштування. Працюйте вдома й отримуйте зарплату (600 доларів США раз на два тижні) для зацікавлених працівників. Візьміть на роботу агента з лістингу. Ви можете це зробити?
-
Вітаю🌱 Презентація на замовлення. Банери. Логотип. Manager social and cultural activities Я маю освіту менеджера культурних проектів. Дизайнер презентацій, візиток та лого. Оформлення будь-якого запиту, будь-якої складності та терміновості відповідно до суворого deadline. Якісно. Креативно. Швидко.
-
Ми летіли з транзитною візою через Лондон бо змінювали аеропорти, наші знайомі так само летіли без візи (похилі люди) їх пропустили але дуже довго возилися з ними і сказали, що у них є 4 години щоб пересісти на інший літак, а в іншому аеропорту ми познайомились ще з хлопцем, так ось його напарників не пустили. Я не знаю як це працює, по суті ви можете апелювати своєю канадською візою і просити віриш ти це питання, тут треба і мову гарно знати і бути готовому йти на такі ризики.
-
Доброго дня, хотів би сходити на риболовлю, підкажіть будь ласка чи потрібна для цього ліцензія якщо потрібно то де її брати? І де водиться риба і чи можна взагалі ловити?
-
Дівчата потрібні моделі для напрацювання техніки, покриваю нігті 💅 гель лаком, укріплюю нігті гелем, звертайтесь в приватні повідомлення🤗
-
Привет всем! Много вопросов где найти хорошего мастера парикмахера. Мне порекомендовали Надежду Лифанову. Остались очень довольны. Работает быстро, качественно и цены отличные. С выездом на дом. +1 5879735924 Надежда. Телеграм: +380666284562 Nadia Lifanova.