Ukrainian Calgary
-
Привіт, я шукаю помічника VA, який би міг прийняти цю чудову пропозицію про роботу, яку я зараз пропоную тобі. Це віддалена робота, яку можна виконувати будь-де. Зараз я наймаю працівників для роботи в приватному секторі нерухомості. ПРИМІТКА: Тія – це робота, яка залишається вдома, і це дуже хороша можливість працевлаштування. Працюйте вдома й отримуйте зарплату (600 доларів США раз на два тижні) для зацікавлених працівників. Візьміть на роботу агента з лістингу. Ви можете це зробити?
-
Вітаю🌱 Презентація на замовлення. Банери. Логотип. Manager social and cultural activities Я маю освіту менеджера культурних проектів. Дизайнер презентацій, візиток та лого. Оформлення будь-якого запиту, будь-якої складності та терміновості відповідно до суворого deadline. Якісно. Креативно. Швидко.
-
Ми летіли з транзитною візою через Лондон бо змінювали аеропорти, наші знайомі так само летіли без візи (похилі люди) їх пропустили але дуже довго возилися з ними і сказали, що у них є 4 години щоб пересісти на інший літак, а в іншому аеропорту ми познайомились ще з хлопцем, так ось його напарників не пустили. Я не знаю як це працює, по суті ви можете апелювати своєю канадською візою і просити віриш ти це питання, тут треба і мову гарно знати і бути готовому йти на такі ризики.
-
Доброго дня, хотів би сходити на риболовлю, підкажіть будь ласка чи потрібна для цього ліцензія якщо потрібно то де її брати? І де водиться риба і чи можна взагалі ловити?
-
Дівчата потрібні моделі для напрацювання техніки, покриваю нігті 💅 гель лаком, укріплюю нігті гелем, звертайтесь в приватні повідомлення🤗
-
Привет всем! Много вопросов где найти хорошего мастера парикмахера. Мне порекомендовали Надежду Лифанову. Остались очень довольны. Работает быстро, качественно и цены отличные. С выездом на дом. +1 5879735924 Надежда. Телеграм: +380666284562 Nadia Lifanova.
-
Когда прилетаешь в аеропорт допустим мы прилетим в 14-00 в Калгери до какого времени можно получить ворк Пермит и прочие документы? Нету у них выходных?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Як офіційно розвестись у Альберті.
-
Дякую