Ukrainian Calgary
-
Шукаємо ще одного чоловіка на автомийку в офіційний дилершип . Оплата 18$/год (пн-пт, full-time 40 год на тиждень). Бенефіти після 3 місяців. Географія - SE перетин Glenmore trail та Deerfoot trail. ‼️Обовʼязкова умова - повинен мати місцеве водійське посвідчення 5 класу‼️ Подробиці в приватні повідомлення.
-
Дякую
-
Нам минулого року сподобався Royal Soccer, недорого, декілька локацій по всьому місту
-
Дякую, але це автобус до Airdrie, на нього не підходить квиток з цієї апки) Коротше, в автобусі можно платити лише кешем, кому цікаво😀
-
Добрый вечер у кого есть группа чтобы купить лекарства из Украины Спасибо
-
Ще є лагер від української церкви, він теж платний,але та на повний день з харчуванням.нам приходив імейл від cbe
-
Ми цього року записались ,на липень.заеисувались ще в березні,та не встигли на повний день,тому тільки до 12.що там було минулого,якщо можна кілька слів?
-
А шо за скаути розкажіть?
-
Так лагер не безкоштовний. Ба навіть портер і стаут завжди за гроші.
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! Матраси, комоди, дивани, столи і стільці також перевезення особистих речей. По місту і за містом! Також допомагаю з доставкою меблів з IKEA, WINS, RESTORE, GOODWILL і інші. Приємні ціни! Є відгуки людей.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хочу подати чоловіка на open work permit я можу це зробити зі свого акаунту чи необхідно йому реєструвати окремий ? Дякую
-
Всем доброго дня! Компания по ремонту бытовой техники: холодильники, посуда-мойки, стиралки и сушилки. Ищет опытных сотрудников, подчеркиваю опытных. Уровень английского средний. Все детали пишите в ЛС Спасибо!
-
Всім привіт, якось бачив в групі що хтось з наших матраци продає! Чи є ще таке добро? Буду вдячний за інформацію!
-
Ми минулого року записались на цілий день, півдня футбол, півдня басейн, але цього року я таких варіантів не бачила. Вчили грати в футбол, для новачків теж нормально, багато ігр з м'ячем, не тільки футбол, молоді тренери студенти, дитині сподобалося)
-
Всім привіт, чи є тут або може в когось знайомі колористи?
-
Вітаю, можливо хтось шукає гарного сантехніка, рекомендую, досвідчений, умілий , справжній професіонал своєї справи. Якість та швидкість виконання роботи гарантована на найвищому рівні 👍 (403) 383-2574 Роман
-
+380665512373 Павло
-
Дівчата красуні Потрібні моделі на нарощення та ламінування вій... Оплата тільки за матеріали...
-
Ни кто котелок, казанок чугунный не продает?
-
Все добрый день , Если кого интересует подработка в мувинговой компании за хорошие деньги и чаевые . Приглашаю в лс все подробности🤝📦 Работа есть на пару дней , если хорошо себя зарекомендуете, сможете остаться и продолжить работу 💪
30 Jan 2023, 02:45
11226/36446
about 7 hours ago