Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t431225389T Offline
    t431225389T Offline
    Nataliia Bilinska
    wrote on last edited by
    Дівчатка, 27 лютого (пн) я проходитиму курс “Brow Shaping & Facial Waxing” і мені потрібні 2-3 моделі: 10:00-12:00 модель на Brow Shaping & Waxing 12:30-14:00 модель на Full Face Waxing (може бути та сама модель, що на ранкову процедуру) 14:30-16:00 модель на Brow Shaping & Waxing + Brow Makeup Application 📍Локація: The Esthetic Institute Training Center, 1351 32 Ave NE, Calgary, AB T2E 7Z5, Canada. 💲Оплата: 10$ готівкою за матеріали, як я розумію🤷🏻‍♀️ Хто зміг би, будь ласка, напишіть мені у приватні повідомлення 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5403980015T Offline
    t5403980015T Offline
    Маттео Данте
    wrote on last edited by
    виртуальному помощнику требуется 2850 долларов в неделю и 9000 долларов в месяц и бонусы, DM, если вы заинтересованы, предложение о работе не просто сидите и ничего не делаете, у вас есть эта работа как мать или отец, а также сын и дочь старше 18 лет. для получения дополнительной информации отправьте электронное письмо моей компании на [email protected] ........Спасибо за быстрый ответ
    1 Reply Last reply
    0
  • t313724891T Offline
    t313724891T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    Привіт Скажіть будь ласка, чи можна здавати водіння на всесезонній резині?
    1 Reply Last reply
    0
  • t754894387T Offline
    t754894387T Offline
    Дар'я Безверха
    wrote on last edited by
    Привіт всім❤️ Я SMM manager , і в мене є для вас чудова пропозиція !!! Залишилось 2 безкоштовних місця на повний розбір та аналіз вашого робочого профілю 🧐 та знижка 70% на будь які запити : - контент та промо план - написання стратегії для розвитку - розробка дизайну вашого профілю - пошук і направлення на ЦА Якщо ви знаходитесь в центрі , тоді ми разом зможемо попрацювати над вашим контентом , та відзняти багато краси 😍😍😍 Чекаю на ваші повідомлення !
    1 Reply Last reply
    0
  • t1416834543T Offline
    t1416834543T Offline
    Елена Елена
    wrote on last edited by
    А ви не можете купити в когось іншого? Я замовляла квитки і нічого не питали на рахунок карток.Так що я би не ризикувала
    1 Reply Last reply
    0
  • t1266462103T Offline
    t1266462103T Offline
    Катюша♥️🧸
    wrote on last edited by
    Доброго времени суток! Меня зовут Екатерина предлагаю Вам свои услуги в изготовление украшений из бисера (по фото), а так же есть мой ассортимент в наличии и под заказ. Я нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру +380672036280 Ассортимент и цены
    1 Reply Last reply
    0
  • t1416834543T Offline
    t1416834543T Offline
    Елена Елена
    wrote on last edited by
    Доброго дня Юрій! Чи не буде вам важко і мені скинути таку інформацію на рахунок житла і курсів? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelika
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kostovetska
    wrote on last edited by
    Житло для однієї людини на місяць (дівчини). Недалеко від центру. Пишіть в приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2037712087T Offline
    t2037712087T Offline
    Yaroslav Bogun
    wrote on last edited by
    Вітаю, Шукаю сусіда для спільної аренди житла на 1-3 місяця. Надаю: - окрема кімната з комфортним ліжком, депозит для одягу; - комунальні послуги та інтернет входять до ціни; - комфортне розташування кондо, близько до автобусної зупинки #6, близько району Марда луп, SW - пральня та сушка; Умови: - Сплата на перед ($800 кан); - Обов’язкове дотримання порядку та чистоти у домі; Пишіть у ПМ, буду рад вашим пропозиціям. Гарного всім дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Стадницький
    wrote on last edited by
    Надіслали вас усю необхідну інформацію стосовно мовних курсів та житла у приватні повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Привіт!Підкажіть будь ласка,де можна придбати,можливо хтось продає набір автомобільних ключів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Стадницький
    wrote on last edited by
    Canadian Tire, Princess Auto, Home Depot, Part Source
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nata
    wrote on last edited by
    Первое образование юридическое и преподавала я право в Одессе в огромном вузе на протяжении 21 года. А второе психологическое. Я практикующий психолог по сей день. Так что работа с людьми , в самом широком смысле, это мое) у мужа образование по менеджменту. Он работал и на мебельном производстве и на рыболовном промысле и в охране. Водит машину и в будущем нацелен на дальнобойщика
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nata
    wrote on last edited by
    Да. Я знаю. Но изначально об этом речь вообще не идет. Мы готовы работать везде
    1 Reply Last reply
    0
  • t766647406T Offline
    t766647406T Offline
    Харибда
    wrote on last edited by
    Образование придется подтверждать. То есть, начинать практически с самого начала 😢
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena Koppalova
    wrote on last edited by
    Доброго дня/вечора! У нас в візі стоїть Work Permit, а у дитини - Visitor. Як можна отримати дитині Study Permit?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5493181502T Offline
    t5493181502T Offline
    Iryna Smahina
    wrote on last edited by
    Мене теж цікавить 😇, ще питання, можливо хто знає, які коледжи навчають онлайн безкоштовно ( або по доступній ціні) за програмою куает та видасть сертифікат ( такі професії як менеджмент, маркетинг, НР і т д)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Alieieva
    wrote on last edited by
    Теж цікавить
    1 Reply Last reply
    0
  • t5040406459T Offline
    t5040406459T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Добрий день група. Хто летів в Калгарі по програмі CUET. Для аеропорту з пересадками ви брали ще якісь документи для транзиту, чи достатньо тільки паспорт з візою і квиток!!??? Дякую!!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags